Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mégis hol lehet ilyen jó...

Mégis hol lehet ilyen jó munkahelyet találni? Hogyan lehet ott ilyen jófej a főnök?

Figyelt kérdés

Tavaly érettségiztem, számítógépes grafikus szakon.

Egyik legjobb barátomnak sikerült is elhelyezkedni egy kis grafikus cégnél, 5-en vannak grafikusok a főnökkel együtt, 1 informatikus és egy könyvelő. Az egész cég ilyen fiatal, beleértve a főnököt is (21 és 28 év között vannak kb).

Rengetegszer előfordul, hogy hamarabb végeznek a munkával mint a munkaidejük van, ilyenkor simán megengedi nekik hogy akár 2-3 órával a munkaidő vége előtt lelépjenek.

Mivel grafikus cég, elég erős gépek vannak ott. Rengetegszer ha nincs épp sok munka, vagy nagyon hamar befejezte mindenki a dolgát a főnökkel együtt szoknak játszani. Általában valaki mond egy játékot, az infós lehúzza, feltelepíti mindenkinek és játszanak.

Mondta a haver hogy előfordult már az is, hogy valamit lehúztak, de mivel crackelt játék volt nem ment a multi, úgyhogy a főnök simán vett 6 licencet és úgy játszottak multiban.

Rendesen örömmel járnak melóba, nem az van hogy reggel jaj már megint menni kell, meg megint hétfő...

2019. máj. 15. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

Azért maradjunk annyiban hogy ilyen melóhely nagyon kevés létezik, és általában nem frissen érettségizett pályakezdőnek lesz ekkora szerencséje hogy bekerüljön egy lazább helyre. Persze egy próbát megér.

Érettségivel azért előbb járd meg a klasszikus ranglétrát, szerezz tapasztalatot és később releváns végzettséggel (érettségi nem az) tudsz majd a lehetőségek között választani.

2019. máj. 15. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én két kisebb grafikai munkákkal, csomagolástervezéssel foglakozó stb. cégnél is dolgoztam. Volt, hogy 13 órát töltöttem bent, volt hogy a főnök azon kiakadt, hogy nem mentünk be ünnepnapon dolgozni, a megrendelőknek még ha a szájába is rágtad a dolgokat, akkor is hülyeségeket kértek vagy ezerszer át kellett dolgozni egy adott tervet.

Szerintem -ne haragudj- de csak ezeket a mókás dolgokat érzékeled, nekünk is volt üresjárat, de mellette meg a sok túlóra vagy épp project vége felé a durva hajrá.

2019. máj. 15. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igazából sok ilyen hely van, de elsősorban azoknak, akik már letettek valamit az asztalra. Én dolgoztam olyan multinál, ahol ha épp üresjárat volt a projekten, a kollegák szépen bevitték a playstationt és játszottak, vagy kimentek a strandra, vagy beültek dumálni az út túloldalán a sörözőbe.

Én általában Bud Spencer filmeket néztem a youtubeon...

2019. máj. 16. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:
48%

"Mégis hol lehet ilyen jó munkahelyet találni?"

1. ne légy bögyöpösödött, szenvedésre beállított életforma amilyen kis hazánkban az emberek többsége (akik szomszédjuk tehenét is szívesen látnák holtan). Ez nem egyszerű feladat, legtöbb ember beleesik ebbe a hibába (el se tudja képzelni hogy másképp is lehet)

2. hidd el hogy van ilyen hely

3. keresd meg!

Tudom, nesze semminek tűnik... de igenis a mosdern felfogás nem az, hogy szenvedni járunk be. Annak ellenére se hogy a legöbb helyen ez tényleg így van.

2019. máj. 16. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!