Szerintetek gáz ha munka helyett még iskolába járnék?
Nem gáz, sőt! ☺
Nappalin is el tudod végezni, vannak olyan iskolák ahol direkt ilyen osztályok is vannak. Pl. Petrikben is van, ha jól tudom.
Ha valaki finanszírozza az életedet, akkor oké... De azért nem árt, ha dolgozol.
Meg így nincs értelme padban ülnöd, ha nem megy a tanulás. Inkább levelező képzésre menj (vagy duális), kétkezi szakmát tanulj! Munka legyen mindenképp mellette! Abból tudsz kiindulni, eltartani magadat, tapasztalatot szerezni.
22 évesen többeknek már akár 6 évnyi munkatapasztalata van, diákmunkákból, nyári munkákból. Mikor szeretnéd elkezdeni?
Ezen a szinten, ha találsz magadnak egy jó szakmát, amiben el tudod képzelni magadat, ami tetszik, akkor abból lehet kezdeni valamit. Külföldön meg pláne. Addig pedig aljamunkák, gyári betanított hányadékok, és egyebek vannak lehetőségként.
Ez esetben nem értem, hogy miért szeretnél visszaülni az iskolapadba, ha csak egy közép matek hiányzik?
Engem nem vettek fel elsőre a kiszemelt szakomra és munka mellett tettem le az emelt törit és az emelt angolt, szóval egyáltalán nem lehetetlen :) Mateknál különösen fontos a sok gyakorlás mellett, hogy ,,bekattanjon" az adott feladattípus, így egy jó magántanárnak szerintem nagyobb hasznát vennéd.
Pluszinfók alapján én is egyetértek a felettem levővel. Egyetlen tárgyra kell koncentrálnod csak? Nem is buktál osztályt, érettségit buktál csak, abból is csak a matekot? Jól értem?
Akkor tényleg munka, és mellette magántanár.
(Így mondjuk a kérdést sem értem. Hogyan lehetne iskolapadba ülnöd, ha csak érettségozned kell egyetlen tárgyból?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!