Kirugni azért ami nem igaz?
Gyárban dolgozok 2 hete minőségellenőrként
Ma közölte a főnököm,hogy nincs velem meg elégedve
1.Nem fejlődök
2.Nem dolgozok csapatmunkába
3.Nem segítek másoknak
4.látja azt,hogy sokszor fáj a talpam
5. Nem teljesítem a darabszámot
1.én úgy érzem,hogy igen is fejlődök már több és több dolgot mutattak meg
2.-3. Minden nap segítek
mindenkinek,mindig meg kérdezem ki hogy áll be kell e segíteni valamibe
4. Az,hogy fáj a talpam néha, és kicsi bokasullyedesem van,az egy dolog az én dolgom,vettem bele talpbetét amivel jobb meg kenőcsöt,bírom a monotonitást
5.Szorgalmas vagyok és a rám bízott feladatokat elvégzem a darabszám +100 teljesítve van
Ma éjszakás voltam 01 volt szünet ittam egy kv ami nem esett jól,4x rohantam ki hányni,de igen is végig csináltam a munkát
Ott voltam
A többiek meglepődtek,és szerintük kicsit igazságtalan és beszéljek a nagy főnökkel és kérjem át magam másik helyre
Szerintetek ha beszélek a nagy főnökkel és elmondom,hogy érzek és szeretnék egy lehetőséget , meg akarom mutatni,hogy igenis is tudok egyedül,de csapatban is dolgozni és igenis hozzá tudok adni a munkához
Szerintetek így van esély ?
Szakokon a főnök szólt hogy reggel hívd fel a nagy főnököt és ertesitsd róla
Beszéltem vele
Azt mondta hogy az ő főnökével ezt át beszélni de szerinte megoldható a másik szakra kerülés
“ A közvetlen főnököd szemében meg biztos szimpi leszel ha mész a háta mögött árulkodni.”
Ha úgy is ki akarja rúgni, kit érdekel a szimpátiája. Ha már menni kell, jobb érzés egyet belerúgni. Sajnos én olyan esetekben ahol magam mentem hülye főnök miatt, nem tettem meg mert vagy intelligensebb vagy gyávább voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!