Kinek van igaza, pénz vagy kényelem?
Bruttó 800 ezer körül keresek, én úgy gondolom, hogy ez egy jó fizetés, kényelmesen meg is élek belőle, tudok is félretenni. Nagyon szeretem a kollégáim, a munkahelyem és a munkámat is.
Mostanában viszont több álláslehetőséggel is megkerestek, 1.2 milliós bért kínálva (ez ugye 50%-al több mint a jelenlegi). Sok pénz tudom, de nem akarok váltani, jól érzem magam ott, ahol vagyok.
Szüleim, párom és a barátaim viszont folyton nyűstölnek, hogy ez mennyi pénz, ez évi 3 millió Ft plusz pénz lenne, meg hogy mi lesz így, ha majd gyereket akarunk, mennyi plusz pénz lenne ez stb.
Nem tudom mit tegyek.
Adjam fel a jelenlegi korrekt és nagyon szeretett munkahelyem, azért hogy a leendő családom/gyermekem jobb körülmények között élhessen? Ha nem teszem, akkor önző vagyok? Vagy hülye?
Jelenlegi helyemen évi 5-10%-os fizetésemelés van, ennek többet nem lehet kiharcolni, ezzel meg ki lehet számolni mikor jutok el a +50%-ig.
Köszönöm a válaszokat!
Mindenkit felpontoztam, az utolsót kivéve, aki nem a kérdése válaszolt.
Miközben heti 4 nap 6 órában meg lehet keresni 9000 eurót + kocsi + lakás ingyen.b
Az ilyen 3000-4000 eurók elég elkeserítőek.
Meg gyereket akar a kérdező, ami magában minimum 2000 euró/gyerek. Még Magyarországon is normális ovi, suli, étel, fejlesztés, sport, hobbi simán 1000-1500euró és ez mellé jön, amit félre kell tenni a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!