Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek is unalmas egy...

Szerintetek is unalmas egy olyan munkahely ahol nem dolgoznak lányok, nők?

Figyelt kérdés
Én szerencsés vagyok mert szeretem a munkámat,a magam ura vagyok,senki nem mondja meg mit csináljak,végzem a dolgom magamtól is.Viszont nincsenek a munkahelyen nők,Csak férfiak.Pedig ha dolgoznának lányok is a munkahelyen,talán nem lennék ilyen magányos.Rossz,hogy nincsenek lányok a munkahelyen.Már gondoltam rá hogy jelentkezek egy hipermarketbe árufeltöltőnek mert ott legalább sok lány dolgozik.Tegnap is láttam a lidlben a kasszában egy nagyon csinos lányt.Arra gondoltam,bárcsak nekem is lennének ilyen csinos munkatársaim.Le vagyok törve szomorú vagyok😔
2020. jan. 16. 08:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én meg olyan helyen dolgozom, ahol csak nők vagyunk meg van egy házas férfi. Ennyi. Mondjuk én nem hiányolom az olyan férfiakat, akik kitalálják, hogy egy vállhoz érés miatt rúgják ki őket. Meg az itt kommentelő nőgyűlölök is remek munkatársai
2020. jan. 16. 11:49
 12/18 anonim ***** válasza:
* munkatársai lehetnek egy nőnek.
2020. jan. 16. 11:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Nőként dolgozom olyan helyen, ahol 30-40 munkatársból kb 35 férfi. Imádom, sehol nincs kakikeverés, tipikus női áskálódás, rosszindulatú pletyka stb stb. Sajnos én csak az utóbbiakat tapasztaltam olyan helyen, ahol sok nő/lány volt összezárva. Nem hiányzik egyáltalán."

Dolgoztam olyan munkahelyen, ahol csak férfiak voltak, és sokkal durvábban ment a pletyka, egymás csesztetése, a versengés, mintha nők között lettem volna.

2020. jan. 16. 12:04
 14/18 anonim ***** válasza:
"Én meg olyan helyen dolgozom, ahol csak nők vagyunk meg van egy házas férfi. Ennyi. Mondjuk én nem hiányolom az olyan férfiakat, akik kitalálják, hogy egy vállhoz érés miatt rúgják ki őket. Meg az itt kommentelő nőgyűlölök is remek munkatársai" +1
2020. jan. 16. 12:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan helyen dolgozok, ahol csak nők vagyunk (oké, távoli kollégák vannak férfiak, pár havonta találkozunk velük), tök jó a hangulat, nincs áskálódás, pletyka.

Párom olyan helyen dolgozik, ahol nincs egy nő se, náluk állandóan fúrja egymást mindenki, rossz hangulat van, pletykálkodás.

Erről ennyit. :D

2020. jan. 16. 13:57
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
Igen az, de jobb ha legalább a munkahelyemen nem terelődik el a figyelmem a riszáló/röhögcsélő kofferektől.
2020. jan. 16. 18:27
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
A férfiakkal teli munkahely elfogadható. A nőkkel teli munkahely xar, mert megy mindig a cicaharc. A vegyes kialakítású munkahely a jó.
2020. jan. 16. 23:45
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező nagyon gáz, olyan szánalmas...
2021. máj. 4. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!