Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Monoton munkák, vagy hosszú...

Monoton munkák, vagy hosszú várakozási idők alatt mi zajlik a fejetekben?

Figyelt kérdés

Nagyon hamar kifárasztanak a csapongó gondolatok ha olyan a feladat, hogy ugyanazt csinálom órákig. Volt alkalmam egyszer hangos könyvet hallgatni munka közben és aznap jobban is teljesítettem, plusz nem hulla fáradtan estem haza. Azonban ezt csak akkor tehetem meg, ha a főnök nincs bent. Különben fülessel hallgatva sem tolerálja.

Külső segítség nélkül, mint hangoskönyv, vagy rádió, hogyan lehet elérni, hogy ne fáradjunk ki?

2020. jan. 15. 10:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A saját világomba vonulok vissza, ahol mindenféle történetet találok ki, természetesen én vagyok a főszereplő
2020. jan. 15. 12:30
 12/14 anonim ***** válasza:
jövőtervezés
2020. jan. 15. 12:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is jellemzően álmodozással telik ilyenkor az időm vagy az életem aktuális történésein gondolkodom. Néha pedig próbálok nem gondolni semmire, csak a jelenben lenni és pihenni. Erre persze nem mindig van lehetőség, munka és körülmény függő.
2020. jan. 16. 12:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Szünetekben telefonon olvastam könyveket, utána munka közben a leírtakon gondolkodtam. Vagy ha idegen nyelvet tanultam, akkor próbáltam mondatokat összeállítani a fejemben az adott nyelven. De gyárban pl. a fülvédő alá sokszor betettem egy fülhallgatót és hangoskönyvet vagy zenét hallgattam.
2020. jan. 16. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!