Honnan, milyen jelekből lehet azt sejteni egy munkahelyen, hogy el akarnak bocsátani?
Nehéz konkrétumokat írni, ez attól függ, hogy mennyire figyelnek oda.
Amikor tömeges elbocsátás volt az egyik helyemen (engem nem érintett), ott úgy jöttek rá, hogy késett a beosztás.
Amikor engem elbocsátottak egy helyről, akkor én nem is láttam jeleket sokáig. Nagyon ügyeltek rá, hogy ne érezzem meg.
Viszont akkor éreztem, hogy lesz valami, amikor FB chat-en egyik ismim mesélte, hogy ugyanoda jön dolgozni, ahova én és abba a pozícióba, ahova én.
Ha elkezdenek elbocsátani embereket a közeledből vagy hasonló munkakörökből mint amiben te dolgozol, akkor előbb utóbb rád is sor kerül.
Ha szivárod olyan hír, hogy felszámolják a szervezetedet vagy átalakul.
Ha érzed, hogy nem terveznek veled hosszú távon.
Ha az olyan feladatokat, melyeket hosszú távon kellene vinned próbálják megérdeklődni - hogyan csinálod, mi a módszered, hova mented le az ezzel kapcsolatos infokat stb.
Ezernyi jele lehet, általában lehet sejteni.
Ez egy jó kėrdės!
Vállalatfüggő...
Kis vállalatoknál ahol csak pár ember dolgozik ott onnan lehet tudni ,hogy a kollėgáid olyan lekezelően viccelődnek veled nem igazán avatnak a rėszletekbe (mert már minek) ės semmirevaló feladatokkal látnak el.
Nagy vállalatoknál van hogy semmi hír csak egyszer ,minden ok nėlkül jön az mail ,hogy ,köszönjük a munkáját , ect...
Volt olyan ismerősöm aki rėszleg igazgató pozicióból igy tettek ki minden előjel nėlkül du 4 kor. Ugyhogy poziciótól sem függ a dolog.
Meg van az a dolog mikor hallani hogy nem megy a cėg lėtszámleėpítės rėszlegbezárások összevonások..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!