E-mailben van lehetőségem felmondani?
Figyelt kérdés
Próbaidő alatt vagyok. Egyszerűen gyűlölöm a helyet, képtelen vagyok bemenni. Olvastam az Mt.-ben, hogy "elektronikus" módon is fel lehet mondani. Tehát hogyha én írok egy e-mailt a főnökömnek, hogy a munkaviszonyomat felmondom stb. vagy egy beszkennelt, aláírt felmondást becsatolok az úgy rendben van?2020. jan. 9. 19:45
2/12 anonim válasza:
Szerintem személytelen.
Én annyi tiszteletet adnék hogy személyesen mondok fel, de ez csak az én véleményem.
4/12 A kérdező kommentje:
Személytelennek személytelen, de semmi kedvem emiatt beutazni a munkahelyre és újra találkozni olyan emberekkel (köztük a főnököm is) akiktől kiráz a hideg.
2020. jan. 9. 20:24
5/12 anonim válasza:
Márpedig be kell! Próbaidő alatt vagy nem tarthatnak vissza ha ettől félsz. Nekem is volt olyan munkahelyem ahonnan sok embert nem bírtam de még is felmondtam személyesen. Úgy illik.
6/12 anonim válasza:
Imádom ezeket az okoskodókat, akik ilyenkor írják, hogy illik, meg be kell, mert emailben személytelen, stb. Nem ez volt a kérdés, mindenki döntse el maga, hogy mi neki a helyes, de ha undorítóan viselkedtek vele a próbaidő alatt, valamint a főnök is egy szemétláda, akkor nekem sem lenne kedvem bemenni és személyesen felmondani.
7/12 anonim válasza:
A másik meg az, hogy ez az "ennyi tiszteletet adnék neki" téma már ott bukott, hogy ha fel akar mondani, főleg e-mailben, gyanús, hogy nem kapta meg ő sem a tiszteletet, szóval felmerül a kérdés, hogy miért kellene "tisztelettel" felmondani?
8/12 A kérdező kommentje:
Nyilván nem tarthatnak vissza, ettől nem félek :) Egyrészt magyarázkodni nem akarok - hisz úgyis rákérdeznének mi az oka, esetleg győzködnének, mivel tudom hogy nehezen találtak olyat aki elvállalta. Másrészt nincs egy tárgyaló ahova el lehetne vonulni, a 20 másik kolléga előtt "20 szempár" kíséretében meg elég kínos lenne - főleg hogy nem bírom őket, röhögnének össze-vissza.
Tehát a kérdés az volt, hogy elég-e ha e-mailben elküldöm a felmondást, de ezek szerint igen. Van belépőkártyám, azt majd valamikor leadom a portán vagy feladom postán.
2020. jan. 9. 21:22
9/12 anonim válasza:
Mindenképpen be kell majd menned még egyszer, hogy aláírd és megkapd a kilépő papírjaidat.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen :) Pl. Előző munkahelyemen postázták miután leadtam a belépőkártyát. Egyébként az nem baj, mert a HR teljesen más épületben van, ők rendesek voltak akkor is mikor felvettek, tőlük nem szorul össze a gyomrom.
2020. jan. 10. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!