Mit gondolsz, alkalmas lennél vezetői poszt betöltésére?
Nyilvánvalóan ostoba kérdés, mert ki ne szeretne vezető lenni? De mindenki alkalmas rá? Aki úgy gondolja, hogy a jövőbeli tervei között szerepel az, hogy vezető legyen, az rendelkezik azon képességekkel, rátermettséggel, tudással, hogy ilyen posztot betölthessen?
Értelemszerűen nem járművezetőkre gondoltam a kérdésben.
Én olyan téren jó főnök lennék hogy a részletekre nagyon jól rá tudok látni így nem maradna el semmi, rendszerezek, jól beosztom az időmet és sokszor azt is észre veszem amit más nem. Ugyanakkor kézben tudnám tartani mindenki munkájának felügyeletét. Emberséges empata jellem vagyok.
A konfliktusokat egy ideje megtanultam mindig higgadtan kezelni ami nekem sokáig nem ment de leginkább a magánéletben tanultam meg hogy tegyem.
Ami miatt nem lennék jó hogy lehetséges túl szigorú, vaskalapos lennék, amilyen magammal is vagyok... illetve...a stresszt nagy felelősséget nehezen viselem nehezen tudom magamban rendezni és ez egészségügy gondokat is okozhatna akár nálam.
Egyszer kipróbálnám magam ebben a szerepben ettől függetlenül. Cél a saját vállalkozás létrehozása úgyhogy meg is valósulhat talán. :)
Egyébként a vezetői képességek fejlesztése tanulható szerintem sok sok kommunikációs tréning eredményes lehet.
26N
Mivel folyamatosan képzem magam, és mindig új dolgokat tanulok, a szakmámban amúgy is vezető beosztásban leszek önmagam főnöke vállalkozóként! :)
Úgyhogy miért is ne lehetnék alkalmas rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!