Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gondolkodás gyökeres megváltoz...

Gondolkodás gyökeres megváltoztatásán (agymosáson) mehettek át?

Figyelt kérdés
Dolgoztam korábban egy adott részlegen. Szép eredményeket értem el, de sajnos váltanom kellett, így átigazoltam a saját boldogságom érdekében. Mikor meglátnak emberek, elsősorban a vezetőség közül, sokszor vagy nem köszönnek, vagy alig akarnak üdvözölni. Korábban sokszor ők kezdeményezték a sziázást, ha megláttak. Mit gondoltok erről?
2020. jan. 7. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Szimplán valamiért szúrja a csőrüket, hogy eljöttél. Lehet, hogy nélkülük nehezebben dolgoztak vagy nem találtak a helyedre embert. Ez ilyen, ne törődj velük.
2020. jan. 7. 10:08
 2/8 anonim ***** válasza:
56%

Magukat minősítik ezzel a viselkedéssel.

Arra tippelek, hogy szcientológus befolyás alatt van a cég, és a dolgozók vagy megszöktek (mint te), vagy megszoktak (be lettek törve), és már belsőleg is elfogadták azt az értékrendet. Ha pedig ott azt mondták nekik, hogy te rossz ember vagy, akkor ők így viselkednek veled.

2020. jan. 7. 10:11
 3/8 anonim ***** válasza:
69%

Agymosás, persze...

szimplán csalódottság/sértődöttség, hogy elveszítettek egy jó munkavállalót.

2020. jan. 7. 10:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért a te viselkedésedre is kíváncsi lennék azok után, hogy itt ilyen lekezelően beszélsz róluk (“agymosáson mentek át” a ez nettó lekezelőség). Ismerek olyan embert, aki átigazolás után olyan fennhéjázóan, nagyképűen járt-kelt, hogy még egy köszönéséből is sütött ez, a korábbi helyével kapcsolatban meg kb úgy tett, mintha soha nem is dolgozott volna ott.
2020. jan. 7. 10:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezt a kifejezèst használtam, de ez nem lekezelő szerintem. Az számìt annak, ha valaki mindent megtesz a cègèrt, de azt látja, hogy ezzel az ellenkezőjét váltja ki az emberekből.
2020. jan. 7. 11:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerinted az agymosás nem lekezelő... Oké. Valószínűleg a hócipőjük tele volt már a stílusoddal
2020. jan. 7. 11:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne.
2020. jan. 7. 12:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Hány ember èrintett?
2020. jan. 7. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!