Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnököm nézi ahogy több...

A főnököm nézi ahogy több kilos dolgokat cipelek, én engedem őt előre az ajtoban, ez normális mert ő a főnök vagy csak bunkó?

Figyelt kérdés

Mikor jön az ajto felé és én is megyek megálok hogy jöjjön ő, egyszer nem mondta még hogy gyere....ez normalis?

Azert mert főnök onnantol nem kell udvariasnak lenni?

Neki jó az hogy én engedem őt előre?

A másik, sokszor kell tobb kilos dolgokat egyik helyrol a masikra elvinni, ezalatt ő ül a székbe és néz. Minthogy segítene, hiszen én nő vagyok ő meg férfi hiaba ő a főnök. Mit gondoltok ezek a dolgok teljesen rendben van vagy szerintetek is bunkó?

2020. jan. 3. 23:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Jó nagy büdös prosztó ez is!

Nyugodtan ejtsd a lábára "véletlenül" a csomagot. Vagy csak ejtsd el, hadd törjön. Majd talán segít, ha nem akar több balesetet.

És mi van akkor, ha főnök?? Attól még lehetne férfi és segíthetne.

2020. jan. 4. 09:25
 12/16 anonim ***** válasza:
58%
Esetleg megoszhatnád, hogy mi a munkád. Ha részét képezi a bizonyos dolgok mozgatása, akkor elég pofátlanság már a kérdés felmerülése is.
2020. jan. 4. 14:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem tartozik a munkakoromhoz a cipekedes.
2020. jan. 4. 14:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Ne állj meg, amikor te érsz az ajtóhoz előbb, - megtévesztően viselkedsz! -Azt hiszi, hogy képes vagy eltekinteni a női szereptől annak érdekébe, hogy kíméld és ő csak él ezzel a lehetőséggel. Amennyiben a munkáddal jár, hogy cipekedned kell, akkor nem kérhető számon, hogy segít-e vagy sem, - más, elvi kérdés, hogy amennyiben szélsőséges eset adódik, akkor én sem nézem végig szurkolva, hogy egy kolléganőm kínlódik valami súllyal, elfordulok!

- Nem fordulok el, csak vicceltem, - értelemszerűen segítek neki, ha látom, hogy erre szükség lehet. Megfigyeltem azt is - ehhez kapcsolódóan, - hogy sokan összetévesztenek kettő fogalmat. Ebből az első a segítség, a második az elvégzés. A segítség nem egyenlő azzal, hogy maradéktalanul megcsinálok más helyett komplett munkafolyamatokat - és ez sokan nem értik, nem fogadják el!

2020. jan. 4. 14:35
 15/16 anonim ***** válasza:
55%
Ha nem része, akkor mit és miért cipelsz rendszeresen?
2020. jan. 4. 14:47
 16/16 anonim ***** válasza:
74%

Hallod nekem is volt egy ikyen főnököm, de micel az egy kis cég volt, és amúgy is flörtöltünk néha, így sokszor oda is szúrtam neki, hogy segíthetne. Mosolyogni tudott, meg meztelen képekért rinyálni, de segíteni nem. Igen, bunkóság. Nagyon is, annó én is fel voltam háborodva.

És utána egy másik munkahelyen én voltam kb. a legvékonyabb a 60 kilómmal, mert mind férfiak, vagy donna tonna 40-es nők voltak ott. Mégis, míg én a hűtőházban kellett fejmagasság felé felraknom a 10-15 kilós rekeszeket, addig a másik pasi hidegtálakat csinált. És senkinek nem tűnt fel, hogy a megpakolt rekeszes kocsit alig birtam betolni.

Ja de bocs, feltűnt, csak senkit nem érdekelt. Még néha le is lettem baszva, hogy a friss árút kellett volna alulra raknom, és rá a másikat, a régit. Igaz, hogy volt vagy 20 kiló, plusz a polc szélét alig az ujjaim hegyével értem el. Hát ez ilyen, sokaknak egy kis szar kerül az orrára, és el is felejtik mi a jómodor.

2020. jan. 6. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!