Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A szuleim miatt nem merek...

A szuleim miatt nem merek nagyot almodni, nem hiszem, hogy valami sikerulhet. Van kiut?

Figyelt kérdés
A szuleimtol egesz eletemben azt hallottam- lattam, hogy az elet szar, beerik minimummal es nem mernek nagyot almodni, semmi nem sikerul, minden rossz. Igy felnoni eleg nehez, ugy erzem nem tudok belole kitorni, egy sima egyszeru munkahelyen is megkerdojelezem a kepessegeim... Van valaki igy ezzel? Hogy valtozhat eg?
2019. dec. 27. 14:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

Én szüleim is mindig minimalisták voltak, de amikor felújítottam a szobájukat meg kaptak minden jót akkor azért örültek neki kapják be... :D

Amúgy meg miért foglalkozol a szüleiddel? Legyenek kitűzött céljaid és dolgozz értük folyamatosan hogy elérd őket. Ha van kitartásod és keményen dolgozol akkor tényleg bármit elérhetsz az életben.

2019. dec. 27. 20:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Utolsoo szakadok😂😂😂 igazad van!:)
2019. dec. 27. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!