Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted melyik a jobb,...

Szerinted melyik a jobb, rosszat álmodni és felébredni, hogy hú de jó, csak álom volt, vagy szépeket álmodni és abból ébredni, h de kár, csak álom volt?

Figyelt kérdés
2018. dec. 3. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Természetesen az a jobb ha rossz álomból ébredünk fel. Az miért lenne jó hogy jót álmodunk de sajnos csak álmodjuk?
2018. dec. 3. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Rosszból jobb felébredni szerintem, a jó után mindig a sírás kerülgetett.
2018. dec. 3. 21:46
 3/7 anonim válasza:
100%
Én inkább ébredeknék fel jóból. Általában az ilyen álmoknak valamilyen komoly, elgondolkodtató üzenete van számomra, plusz egész nap jó kedvem szokott lenni utána. Egy rossz álom ezzel szemben gyakran teszi tönkre az életkedvemet aznapra.
2018. dec. 3. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egyikből se szeretek. Addig jó míg alszok, nem tudok a szar életemről. :)
2018. dec. 3. 22:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Utóbbi. Aztán, ha olyan jó volt tényleg, és van időm, akkor ébredés után még elmélázom rajta 1-2 percig.

Rossz álomból ébredni semmiképpen sem jó, néha alig tudok visszaaludni olyankor.

2018. dec. 3. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
második jobb
2018. dec. 3. 23:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én rossz álomból nem úgy ébredek fel, hogy "de jó, csak álom volt". Én olyankor még percekig rettegek, egyserűen nem tudom kiverni a fejemből a rémképeket, muszáj olvasnom valamit vagy, ha egyedül vagyok, akkor megnézni egy videót a youtubeon valami egészen másról, hogy megnyugodjak, de van, hogy utána akár órakig nem alszom vissza. Ezért alszom lámpával, mert ha egy ilyen álomból koromsötétre ébredek, akkor csak még rosszabb az egész. Szóval elég egyértelműen a második.
2018. dec. 4. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!