Hogy lehet egy nő ennyire igénytelen magára? Mit gondoltok?
Egy kisebb irodában dolgozunk 4-en plusz én az az 5-en..
Van egy "új" kolléganőnk körülbelül 3 hónapja dolgozik velünk.. egyszerűen összeférhetetlen többször rá lett már szólva "úgymond"
pl bejön pulóverbe tornacipőben dolgozni meg egy sima farmer.. sminket látomásból hallott haját meg se csinálja.. nagyon gáz az egész nő.
Mi én és a kollégiám mindig kosztümben vagy azért elegánsabban járunk smink az alap. Én és a kolléganőim is már többször utaltunk rá eleinte hogy jó lenne ha kicsit igényesebben járna be dolgozni.. először nem vette a lapot. Próbáltunk finoman utalni rá hogy ez nem egy bazár vagy kiskocsma ahova ilyen trampli módon járnak a prolik (nem is értem hogy vették fel)
De és na most jön a lényeg.. nem rég volt a karácsonyi céges vacsoránk eljött.. volt rajta valami sminknek csúfolható akármi talán egy kis csomós alapozó a 90-es évekből de se haja se semmi megcsinálva ki volt engedve mint egy lobonc.. tehét nullát ad magára
nah akkor ott félrehívtuk és elmondtuk neki hogy azért így nem kéne megjelennie se itt se, sehol máshol.. és igazából nem is szívesen dolgozunk vele.. erre még ő sértődött meg..
mit gondoltok erről hogy lehet egy nő ennyire alpári sőt még magassarkúban se láttam életemben nagyon undorító szegény lány
Miért kéne mindenkinek vakolni az arcát? Nem mindenki bírja. Én sem bírom, elég kemény allergiában szenvedek már 3 éves korom óta, ha az arcomra kennék egy rakat szirszart még több allergia jönne a bőrömön, a legbőrkímélőbb dolgokat használom, hogy enyhítsek a helyzeten, de így is elég gáz...
A magassarkút is utálom, nem Nekem való, az ilyen miniruha meg hasonlók szintén nem az én stílusom, ha nem hétköznapi módon öltözöm, akkor női inget veszek fel, valami szép fekete farmerral és kosztümfelsőt, az egyberuha nem én lennék, kivéve ha mondjuk esküvőre megyek, vagy ballagásra, vagy hasonló nagy eseményre, akkor nyilván veszek fel ilyet. Természetesen járok kozmetikushoz, meg hasonlók, de a hajamat sem roncsolom mindenféle szarral, ha nagy esemény van, akkor be szoktam göndöríteni, de nem vasalom meg egyebek. A pasim is elfogadta ezeket. Nem hiszem, hogy ettől egy nő "alpári" lenne meg "undorító" meg "trampli".
Egyébként nagyon remélem, hogy ez kamu kérdés! Ha ilyen kolléganőim lennének már az első héten leszámolnék.
Gondolom hozzá járultatok,hogy felmondjanak neki.
Egyébként egyik kommentelő vagyok,aki lehurrogott -gondolom a munkája miatt van ott,nem a seggvillantás,sminkparádé miatt- és képzeld,szoktam sminkelni,kiöltözök ha olyan helyre megyek.Mivel home officeban nyomom itthon nem kell az agyamat megjátszani kiskosztümben,hogy a munkában való szakértelem hiányát leplezzem. Mert egyedül látom el 4 ember munkáját..smink,pöpec frizura és fenékvillogtatás nélkül.
És ilyen komolyan létezik???
Én is farmerban, pólóban és sportcipőben járok. Kifejezetten azt szeretem, ha a hajam csak úgy lóg.
Sőt, ha kezd zsírosodni, csak összekötöm, mert ha ilyenkor azonnal megmosnám, olyan gyakorivá válna a hajmosás, hogy délben is moshatnám.
Egy volt munkahelyemen az egyik csajszi sokat adott kagára, minden nap változatos smink, ízléses színösszeállítás, a haja általában lógott, de néha besütötte vagy kontyot készített magának. Sok cipő, ízlésesen váltogatva. Tökéletes alak.
Nem voltunk kebelbarátnők, de jóban voltunk, mert nem az számított elsősorban, hogy a másik sminkel-e.
Egyébként sok nő jobban néz ki smink nélkül.
De jó hogy sose voltak női munkatársaim. Remélem nem is lesznek.
Most már boldog vagy, hogy nincs ott???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!