Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet egy nő ennyire...

Hogy lehet egy nő ennyire igénytelen magára? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Egy kisebb irodában dolgozunk 4-en plusz én az az 5-en..

Van egy "új" kolléganőnk körülbelül 3 hónapja dolgozik velünk.. egyszerűen összeférhetetlen többször rá lett már szólva "úgymond"

pl bejön pulóverbe tornacipőben dolgozni meg egy sima farmer.. sminket látomásból hallott haját meg se csinálja.. nagyon gáz az egész nő.

Mi én és a kollégiám mindig kosztümben vagy azért elegánsabban járunk smink az alap. Én és a kolléganőim is már többször utaltunk rá eleinte hogy jó lenne ha kicsit igényesebben járna be dolgozni.. először nem vette a lapot. Próbáltunk finoman utalni rá hogy ez nem egy bazár vagy kiskocsma ahova ilyen trampli módon járnak a prolik (nem is értem hogy vették fel)

De és na most jön a lényeg.. nem rég volt a karácsonyi céges vacsoránk eljött.. volt rajta valami sminknek csúfolható akármi talán egy kis csomós alapozó a 90-es évekből de se haja se semmi megcsinálva ki volt engedve mint egy lobonc.. tehét nullát ad magára

nah akkor ott félrehívtuk és elmondtuk neki hogy azért így nem kéne megjelennie se itt se, sehol máshol.. és igazából nem is szívesen dolgozunk vele.. erre még ő sértődött meg..

mit gondoltok erről hogy lehet egy nő ennyire alpári sőt még magassarkúban se láttam életemben nagyon undorító szegény lány

2019. dec. 25. 20:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire beteg nem lehet egy ember,mármint a kérdező.
2019. dec. 25. 20:48
 12/27 anonim ***** válasza:
99%
Troll, ne etesd!
2019. dec. 25. 21:04
 13/27 anonim ***** válasza:
99%
Szerintem te vagy gáz. Remélem felvesznek mellétek egy olyat is, aki szökőévente egyszer fürdik. Akkor majd nyávoghatsz.
2019. dec. 25. 21:08
 14/27 anonim ***** válasza:
84%

A smink mióta az igényes nő alap kelléke?

Kb mindenki röhög rajtatok hogy nem meritek felvállalni az igazi arcotokat

2019. dec. 25. 21:32
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor kell kiöltözni, sminkelni, frizurát beállítani, ha elvárás, és a főnök közli vele vagy a hr-es a felvételnèl. Mondjuk egy ügyvédi irodában alap.

De a te hozzáállásodhoz nem fűznék semmit, mert gusztustalan.

2019. dec. 25. 21:53
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Be tudod másolni a céges dress code-t?
2019. dec. 25. 21:56
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha troll ha nem, mindenféleképpen figyelmet igényelnek az ilyen típusú emberek.

De nem "kedves" figyelmet, hanem inkább egy jo kis szóban lévő megrangatast ^^

A farmer nem tudom melyik bolygón számít igenytelennek, de akkor nagyon sok ember az ezek szerint :(( ha egy csaj nem sminkeli magát szerintem sokkal jobb mintha állandóan full face sminkben lenne es ha lemossa magáról kb uj arca van :D

Tudod, nem az számít hogy nézel ki mert par ev mulva elkezdesz oregedni, megernyed a bor stbstb es rohadtul nem az fogja mar az értelmesebb embereket érdekelni, hogy nézel ki hanem hogy mi van belül.

Röviden fogalmazva, szar jövőd lesz ha csak a külsőségek érdekelnek, mert a belsod kvazi rohad. Na pusza

2019. dec. 25. 22:07
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Nincs az az isten, hogy egy ilyen magát nőnek nevező, írni és fogalmazni nem tudó szerencsétlen bármilyen irodában is dolgozzon.

Legközelebb találj ki jobbat. Pl. azt, hogy feletted járó negyedikes csaj nem normális, amiért meg akar verni a pasija általad ellopott boxere miatt.

#irnisetuc

2019. dec. 25. 23:19
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, egy multinál dolgozom, banki szektorban, de nálunk is sokan lazábban vannak felöltözve, sokan nem sminkelnek, magassarkút vannak, akik nem is hordhatnak, de amúgy sem praktikus...
2019. dec. 26. 01:08
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Céges dresscode? Ha nincs, akkor nem értem a problémádat.
2019. dec. 26. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!