Ha Hr-es lennél, sok pénzed lenne, akkor hogyan viszonyulnál az emberekhez?
HR.... Viccelsz ugye? 🤣
Sok kess abban pozicióban?
Huhh ember, ha számodra sok és rendes poziciónak nézed, lehet meg se kérdezem mi a jelen helyzeted.
(Nem bántàsból)
S kinek mi a "sok"?
Valaki irigykedik arra is, ha a másik 2000ft-tal többet kap...
Volt anno olyan kolegina, aki nagyon nézte mindenki kezében a pénztárcàt...
Anno meglátta enyémet hónap végén, amikor kiszedtem az aprót a gépbe forrócsokiért.
Ment pletyizni, mentem vissza s arra füleltem...mit mond.
Beléptem s felvilágosítottam akkor:
"Itt dolgozok, mellék állásba 3D modellezek és rajzolok + alkotok mellette mindig. Saját dolgaimmal foglalkoznál és hasznosan töltenéd el az idődet Te is jobban járnál az irigykedés helyett"
Kérdező, építsd magadnak a dolgokat, de úgy hogy mellette ember maradj!
Idővel megmutattam, többre vittem, mint az akkori feletteseim, kik lenéztek.
Vállalkozó lettem, van egy kis csapatom s számomra nagyon fontos a személyiség.
(Felvételkor nem a papírt s előző helyet néztem, hanem a mihez értést, precizitást és személyiséget, mentalitást)
Nincs jópofizás, seggnyalás, sumákolás... Stb
Rendesen szókimondóak vagyunk, de kultúrált haveri szinten, s ez hatalmas kincs + jobb munka, eredmény, bevétel/fizu.
Sok pénzem lenne, nem lennék HR-es. Ha HR-es lennék nem lenne sok pénzem. Kapnak kb 250e-et nettóban a HR vezetők.. ez nem olyan sok pénz. Persze a többség kiskirálynőnek képzeli magát tőle.
Úgy viszonyulnék az emberekhez ahogy most. Lógósok, "fizetés emelést kérek a 0 tudásomra" gyorsan kint lennének a cégtől, vagy be se kerülnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!