Ti hogy viszonyultok a klasszikus "főnök" típusú emberekhez?
Eddig az összes munkahelyemen problémám volt velük, valahogy meglátok egy ilyen típusú embert, előhozza belőlem a harci lázt.
Vagyis a törtető, gátlástalan, csak a saját érdekeit néző, mindenkit sárba tipró, lefele tapos, felfele nyal típus.
A közlekedésben is ha meglátok egy ilyen stílusban közlekedő illetőt, nagyon meg tudnám leckéztetni.
Oldalra könyököl, ezt kihagytad. Dühít, képzeletben ilyenkor krimit írok, amiben megölöm és úgy elrejtem, hogy sosem találják meg se a hullát, se a gyilkost.
Sajnos nem tudok ellenük semmit tenni. Szó szerint tehetetlen vagyok, mert az ilyenek általában a főnökeim, akiknek ha nem tetszik a pofám, szépen kirúgnak én meg mehetek máshova munkát koldulni.
Az akit leírsz nem "klasszikus főnök". A klasszikus főnök mindenki felett áll, és nem tudsz vele vitázni.
Az ilyenek inkább a "kisfőnökök" ahogy én nevezem őket. Azok az emberek, akik tulajdonképpen nem állnak feletted tudásban, rangban, de mégis ki vannak nevezve a vezetődnek, és rögtön úgy tesznek mintha ők lennének a cég feje.
Még ha a nagyfőnök ordibál, az kevésbé idegesítő, mint mikor valaki olyan, aki marhára nem jobb semmiben tőled, csak fentebb nyalta magát.
Igen, lehet a kezdeti stádiumban ilyen volt mind, aztán lenyugodtak, hogy elérték azt, amilyennek képzelték önmagukat eredetileg, csak nem kapták meg a megfelelő ovációt hozzá.
Ezekre inkább csak a lefele tapos verzió illik, a "nyal" az nem méltó hozzájuk, valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!