Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan hozzam tudtara hogy...

Hogyan hozzam tudtara hogy nem akarok töle semmit ha félreèrt es ezert orrol?

Figyelt kérdés

Alapbol vékony hangom van eleve, egy munkahelyen plane igyekszik az ember megfelelni is, kedves vagyok, neha mosolygok es segitökész, csapatjàtékos stb.

Viszont egy ffi kollegammal sajnos vagy nem sajnos de joformàn napi kapcsolatban vagyunk, legtöbbször telon, es a hangom kedvességem alapjàn ugy itélte meg hogy nyomulok rà, es joformàn "arrogànsan"probàl leràzni, CSAK szakmai témàkrol beszélek vele, mégis beszurogat magànjellegü témàkat hogy neki felesége van, vagy Neki fäz vacsorat igy hamarabb akar végezni, holott abszolut nem érdekel söt irritàl a maganélete mert en csak adatokrol elemzésekröl akartam beszélni, NEM érdekel az kivel k.fél otthon jpformàn munkaidön kivül.

Sèrt és irritàl de folyamat ezen pörög hogy én vegyem észre magam.

Nos. Vegyek fel vele valami bunko stilust hogy megértse Kizárolag szakmai a kapcsplatunk es nem nyomulok?

Nem is érdekelne az egesz de együtt kényszerülünk dolgozni es ha köteles vagyol felkeresni is màr gyomoridegem van. Gondolom neki meg attol hogy szerinte nyomulok.

Hogy tudunk asszertivan együtt dolgozni? Mit tegyek?mondhatom neki azt hogy a magànéleti témàt legyen szives mellözni a munkahelyen velem? Vagy ezt is felreértené?

2019. dec. 19. 09:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Pl megtenné hogy elismételi? Nem sokat aludtam az éjjel...

Du 16 kor: Rendben, ezt még leadom, de sietnem kell a felesègemhez...

Csak x -edikéig vagyok, tovàbb nem, mert ünnepek, csalàd, nem vàllalok màr ennél több hatàridöset.

Plusz be akarja tetetni a céghez a feleségét, külön nekem címezve irt rola mailt, mint szakmai hivatalos levél. Hogy vmi humbuggal, hogy a képviseletében ö is eljàrjon.

Allitom a csalàdban is témàjuk vagyok.

Ugy képen nyomnàm öket valahogy

2019. dec. 19. 20:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Pff te szegény. Csak nehogy az asszony is zaklasson a férjével mondataival.

Egy másik kollega kéne neked mert ez így nagyon necc és demoralizáló.

Szerintem beszélj a főnökkel mert ez így nagyon necc. Csoda hogy tudsz koncentrálni a munkára így. Ez a csávó nem normális. Ez kb. olyan lehet mint mikor én a volt barátnőm férjével próbáltam beszélgetni az esküvőjükön és nem tudtam mit kérdezzek, mire eszembe jutott egy kérdés, hogy hova mennek nászútra, és olyan dühösen nekem támadt, hogy: "Miért utánunk akarsz jönni?"

Addig voltam ott az esküvőn inkább eltűntem majdnem bőgve sétálni. Mivel a másik volt barátnőm érzékelte, hogy enyhén szólva nagyon durván nekem támadt a férj ezért ő is jött velem. Pedig hónapokig készítettem az ajándékukat, de minek.

Szóval teljesen megértelek ilyen téren.

2019. dec. 19. 22:11
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen ilyesmi èrzés, mintha ugy kezelnének mintha én lennék a két làbon jàro szànalom.

Megalàzo.

Szakmailag megfurni pedig lehet nem lenne szerencsès, mert abban sem lenne köszönet a részéröl az biztos. De feszt jelenthetném mikben hibàznak amiket elsimitok, de pont ezért is müködtetnek minket együtt hogy minden sinen legyen, szoval a hibàikat eleve feladatom is korrigàlni. Magyarul kb dupla ellenörzest làtunk el vagy hogy is mondjam. Szoval a cég érdeke az hogy együtt kell müködjünk nem lehetünk szakmailag ellenség.

Felveszek vele valami hideg stilust eddig jobb ötletem nincs.

Hàt boldog karàcsonyt nem kivanunk egymàsnak az biztos.

2019. dec. 20. 07:06
 14/15 A kérdező kommentje:

Màst nem tudok helyette kérni kb ugy kell elkepzelni en képviselem a pénzügyet ö pedig a szàmvitelt mint 1-1 fö.nincsenek helyetteseink. Ill nekem a fönököm az mondhatni.azaz amig nem vagyok pl betegsèg miatt addig ami SOS azt a fönököm làtja el, a többi munka pedig torlodik mig nem leszek ujra.

Nyàri szabikrol külön öröm visszajönni, asztalom mìnt a filmekben roskad a dokumentumoktol es tele vagyok post it ekkel.

Ha ö nincs öt is meg kell vàrni mig jön.

2019. dec. 20. 07:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Csak ez azért necc, mert ha ott fog dolgozni a felesége akkor két oldalról fogod hárítgatni a zaklatásaikat. Pláne, hogy a férjével dolgozol együtt.
2019. dec. 20. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!