Mi ez a karácsonyi buli őrület olyan négycsillagos meg ötcsillagos hotelekben, amiket a legtöbben nem is tudnak megengedni maguknak?
Kérdező!
A külsejéről senkiről sem tudod megmondani, hogy mit engedhet meg.
Ez az esemény nagyon megmaradt bennem.
Emlékszem hogy amikor még kb 12 éves lehettem anyukámmal a Vajdahunyad váránál voltunk és ott a kültéri trambulinokon ugráltunk miután végeztem az állatkertben a Zoo Táborban.
Így mindketten kicsit levoltunk izzadva. Nem volt felhivalkodó ruhánk. A mai napig nem hord édesanyukám és én sem nagyon.
Majd megszomjaztunk és beakartunk űlni egy közeli kávézó/étterem szerűségben a Vajdahunyad vár tövében egy kólára.
Amikor megjelentünk megmondtuk a szándékunkat.
... és a pincér azt azt válaszolta, hogy "Maguknak inkább X és Y helyet ajánlanám, mi túl drágák vagyunk"
Mai napig nem tudom mennyibe került, mert ezen felkaptam anyukám a vizet és elmentünk, de akkor kb havi 1-1,5 milliós keresete nem hiszem hogy tudott volna olyan árat mondani amit szomjasan nem engedhettünk volna meg magunknak.
A külső alapján nem tudsz senkit sem megítélni.
Meg mindenkinek más a priorítása. Ha ők minden pénzüket nyaralásra költik ... tegyék nyugodtan.
Van aki mindenét autóra költi és +10 milliós kocsival lakik egy lepukkant lakótelepen.
Szóval még ha nem is tehetősek, nyugodtan költsék a pénzüket arra ami nekik fontos.
Az hogy mit tesznek ki a facebookra meg megint érdektelen számodra. Mindeki a saját életének eseményeit rakja ki. Ha ez egy menő szállodában töltött karácsony, akkor az...
A magyarok mindenkivel harcban állnak. Ha nincs kivel, akkor saját magukkal teszik ezt. Ki tud többet? Ki tud jobbat? Mivel nálunk nincs a problémákkal valló megküzdésnek kultúrája kialakítva, így a sajátjaink zsigerből tudják ezt a végletekig "játszani" egymással. A cirkusz a legjobb a népünknek, mert tök uncsi lenne nélküle az élet.
Közben meg semmivel sem kell megelégedni, mert nálunk minden úgy xar, ahogy van. Csak közben a meglévő dolgokat, esetleg jót sem tudják sokan megbecsülni.
Ezért is szeretem ezt a számot:
"Van aki mindenét autóra költi és +10 milliós kocsival lakik egy lepukkant lakótelepen."
Ez annyira igaz. A Havanna ltp.-n jó pár BMW meg Audi áll. Kicsit vicces.
Annyira örülök, hogy elköltözünk ebből az országból. Tele van hozzád hasonlókkal. Mindig azt nézitek ki és mit csinál, mikor és miért. Szakadj le róla.
Mennél el egyszer az USA-ba, meglepődnél némelyik gazdag ember milyen ruhákban mászkál a Saks-ban pl. Nem a ruha teszi az embert.
Az meg, hogy hol akar szórakozni, neked semmi közöd.
"ügyelek arra, hogy minőségi ételt egyek"
...azért, hogy amit kisz@rsz az is "minőségi" lesz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!