Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogos ez a viselkedés a...

Jogos ez a viselkedés a munkatársamtól?

Figyelt kérdés
A főnökünk jövőre nyugdíjba megy, és lehetett pályázni a helyére. Egyik kolléganőm jelentkezett, de a főnök megmondta neki, hogy nem jósol neki túl sok jót, mert neki csak egy érettségije van, és ilyeneket nem szoktak vezetővé tenni. Ettől függetlenül tőle megkap minden támogatást, és mondani fogja a nevét és a jó tulajdonságait. De végül igaza lett, és más lett a vezető, akinek diplomája van és szakmailag is többet tud. Viszont a főnök ajánlotta ezt a kolléganőmet mint "helyettest", hogy majd segít az új főnöknek, főleg az elején, mert ő még nem ismer itt annyira minket. Erre a kolléganőm kijelentette, hogy ő biztos nem fog neki segíteni, ő lett a főnök, oldja meg, még ő segítsen azok után, hogy nem őt választották... Azon gondolkodtam, hogy lehet valaki ilyen? Milyen undorító viselkedés már ez? Ahelyett hogy méltósággal viselné a döntést? Csak nekem visszataszító ez? Ti mit gondoltok a viselkedéséről?
2019. dec. 16. 08:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Azt hogy neked erről nem kellene véleményt formálnod mert nem tudhatsz minden részletet, lehet ám hogy a kollegád hitegetve volt.

a volt főnököd igen buta :

vagy van helyettes pozíció pénzzel vagy nincs.Puszira nem osztunk több munkát!

Ha le van irva az új munkakörében hogy ő helyettes és ez a dolga akkor oké különben neki van igaza főleg ha a szakmai tudása van akkora hogy szükség legyen a segítségére.

2019. dec. 16. 14:04
 12/13 anonim ***** válasza:
és le is pontozod aki neked nem tetszik , nagyon aranyos
2019. dec. 21. 11:16
 13/13 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Én a magam részéről elítélem az irigységet, és az áskálódást. De van az a pont, amikor az emberben akaratlanul is megveti magát néminemű feszültség.
2019. dec. 21. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!