Mit kaptok a cégtől a munkahelytől karácsonyra?
A karácsony kiváló alkalom arra hogy a cég megköszönje az éves munkát és kifejezze nagyrabecsülését. A ti munkáltatótok mit ad és mennyit?
Kezdem én. Semmit. Még egy szem szaloncukrot se. Még egy boldog karácsonyt se pedig az ingyen lenne. Évekkel ezelőtt volt össz-karácsonyi ebéd, (erőltetett jópofizás ) mára ez sincs. A cég még a nyomorult menzás egytálételt és üveg kólát is sajnálja.
"mint pl. a nyugalom, a béke, az egészség, az őszinte (!) szeretet."
És ilyen munkahely az Óperenciás tengeren innen vagy túl található?
Ilyen hely a mesében (sincs).
Őszinte szeretet egy munkahelyen? Naná.
Már az "őszinte" szót se értenék sokan.
Hagyjál már.
Mese habbal.
Egy doboz Merci csoki, kb 12, vagy 16 ezer ft (nem emlékszem), meg van karácsonyi buli, ami tök jó szokott lenni, iszunk, táncolunk, ilyenek.
Nem sok, de szeretem a munkahelyemet a társaság miatt, szóval ki vagyok békülve vele. Meg még ez is több, mint mondjuk a tied.
"Meg még ez is több, mint mondjuk a tied."
Hát igen, attól amit én (mi) kapok/kapunk attól csak több lehet.A semmitől minden több.
Nem igaz, Balázska. Nálunk karácsony tiszteletére mindenkinek levont a fizetéséből az alkesz főnök, illetve még össze is kellett nekünk dobni ajándékra, kapott egy karton bort.
Én nyertem! Nem hogy nem kaptam semmit, de karácsonyra még el is vett tőlem a cég. Le vagy maradva, ennél rosszabbat kell intézned, hogy versenyben legyél.
86.450 forintot kaptunk a decemberi fizunk mellé, és egy karácsonyi ebédet, az utóbbiról legszívesebben lemondanék, de sajnos kötelező rajta a részvétel.
Mondjuk nem panaszkodok, mert az előző munkahelyemen néhány szem mandarint és banánt kaptunk minden karácsonykor. Egyik évben meg kiszúrták a szemünket a cég repiajándékaival (céglogós toll meg kulcstartó). Tiszta gáz volt... ki a fene akar a saját munkahelye logójával díszített vackokat magának? :D
Ki az a Balázs? A kérdező? Honnan ismerte fel itt egyik másik válaszoló a kérdezőt, mi alapján? :-D
Még nicknév sincs kiírva a kérdéshez, ezért nem értem.
"Egyik évben meg kiszúrták a szemünket a cég repiajándékaival ("
Na itt még ennyi sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!