Mit kaptok a cégtől a munkahelytől karácsonyra?
A karácsony kiváló alkalom arra hogy a cég megköszönje az éves munkát és kifejezze nagyrabecsülését. A ti munkáltatótok mit ad és mennyit?
Kezdem én. Semmit. Még egy szem szaloncukrot se. Még egy boldog karácsonyt se pedig az ingyen lenne. Évekkel ezelőtt volt össz-karácsonyi ebéd, (erőltetett jópofizás ) mára ez sincs. A cég még a nyomorult menzás egytálételt és üveg kólát is sajnálja.
" el ki tudja lehet még meglepetés ér!"
Hát az én helyemen ( ha nekem címezted) egy meglepetés érhet max hogy kirúgnak. Itt más, pláne jó meglepetés nem érhet. Itt aztán 5 ft-ot nem fogsz kapni arra mérget vehetsz.
Nálunk lesz egy éttermi vacsora műsorral.
Barátnőm 200 ezer bónuszt kap. De a vacsora se rossz.
Az utolsó nap karácsony előtt a részlegünket vezető hozott nekünk saját zsebből alkoholmentes pezsgőt (Törleyt) és egy kis vegyes apró sütit. Boldog karácsonyt kívánt és megköszönte a munkánkat.
De magától a cégtől évek óta semmit nem kaptak, kapunk. Mikor indult a cég 2014-ben, akkor volt habzsi dőzsi és pulyka pénz, de csak azon az első éven.
Nálunk a főnök szétosztott ajándékutalványokat. Ki azért kapott, hogy befogja a száját és ne mondjon fel, ki azért, mert nyalógép.
Mások meg nem kaptak semmit.
Balu, fellapátoltátok már a havat a tanárkollégáiddal az iskola körül? :)
Amúgy úgy készülj, hogy leépítés lesz a cégnél, és direkt kicseszésből 24.-én jelentik be, hogy kik lesznek elküldve.
Minden evben Decemberben a 25 es 26 kivetelevel minden nap dolgozunk, ugy hogy heti 60 ora legyen a maximum tehat ha Szombat akkor is. 24, 27, 28, 29, 30, 31 is tehat ti azt nem ertitek miert nincs karacsonyi bonusz, meg nem koszonnek el normalisan, mi meg azt, hogyha ezek munkanapnak szamitanak, masok miert nem dolgoznak? A 25-26 es a Januar 1 piros betus! Az egesz orszagban eskuszom nalunk van csak ez mar kezdem azt hinni. Nalunk nincs nyari es teli leallas. 1 db 3 napos leltar szokott lenni Januarban de akkor is 1-ik nap be kell menni, masik 2-t kiadjak szabiba mert persze marad meg hisz el nem nagyon engednek XD Nem, nem busz sofor :D Gyari melo iszonyatos rendeles mennyiseggel.
Amit pedig kapunk az egy 5.000 Ft-os utalvany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!