Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek viccel a kollega,...

Szerintetek viccel a kollega, vagy ez mi? (Surgos! )

Figyelt kérdés

Szoval van egy uj kollegank akinek eleg erdekes stilusa van es folyton "kotekedik". Olyanokat mond elvileg viccbol, hogy:

Veletlenul kevesebbet adtam az egyik vevonek es odajott elotte szettart karral, hogy nem megmondta a holgy, hogy x mennyiseget ker?

Masik eset: legyen ez holnapra megcsinalva, mert a korhazban kotsz ki.

Altalaban ezeket egyebkent lanyok elott kezdi el mondani, de csak siman is volt mar, hogy ilyeneket mondott.

Ja es meg egy eset: legyen ez meg, vagy atrendezem az arcod. Erre en direkt poennak vettem (mert egyszer volt mar, h szoltam egy masfele banto vicce miatt es aztmondta, h csak poen) es erre ugyan ilyen banto hangsullyal hozzatette, hogy azthiszed viccelek?

Na most elvileg neki ilyen a stilusa (bar mas kollegaval meg nem beszelt igy, de csak mi vagyunk hasonlo korosztaly). Ez most vicc? Mert en rohadtul sertonek erzem. Egyszer amugy volt egy olyan parbeszed amiben ezeket a dolgokat o kotekedesnek nevezte. Tehat kltekedik. Na de ez vicces kotekedes?

2019. dec. 6. 13:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%

#4:

Megnéznélek, milyen fejet vágnál, ha beváltaná egy ilyen alak az ígérgetéseit tettlegességgel, akkor is ilyen faékegyszerűen állnál hozzá, hogy nem vagyunk egyformák?

2019. dec. 6. 14:30
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ilyen bunkó tahót errefelé egy munkahelyen sem tűrnének meg.

Még haveri szinten sem mond ilyeneket normális ember, és nem is vicces, egy kicsit sem.

Tipikus abúzív, megalázó viselkedés, a másikkal való keménykedéssel akarja magát erősebbnek érezni, mert amúgy vsz tele van komplexusokkal.

Alapból nem tűrnék el senkitől ilyen stílust, pláne akkor nem, ha új dolgozó az én munkahelyemen...

Az első ilyen jó poénja után megtanítanám neki, hogy mi a vicc meg mi nem...

2019. dec. 6. 14:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen embertől h.nyni volna kedvem, iszonyat ijesztőek, ne hari.

Ne hagyd, hogy így viselkedjen, az ilyen viselkedést minél előbb jelenteni kell a főnöknek, nehogy tettlegesség legyen.

Egyszer csak azt látjátok, hogy ennyit mond, hogy ühü, adok neki, és megveri a vevőt.

Nem tetszik neki egy vevő arca, és leveri, vagy szegény vevő csak ott tud olyan terméket venni, és direkt elrejti a vevő elől. Pl. ha valaki kénytelen diétázni, és a diabetikus termékek közül, vagy ez az egy termék vált be neki, amit venni szokott elrejti és mikor kérdezi a vevő, azt mondja ott a csoki egye azt, én ezt is ki tudom nézni belőle, és leszarná, hogy a vevőnek egészségileg mit okoz ezzel.

Az is necc, hogy odament, hogy "véletlen" kevesebb terméket adott, de ezek szerint a vevő többet fizetett.

És ha egy szegény öreg néni, aki az összekuporgatott pénzét ezekre a termékekre gyűjtötte, vagy egy kisgyerek, vagy egy öreg bácsi, akik már nem úgy látnak?

Az ilyen embereket arról is meg akarja győzni, hogy amikor szegény véletlen 50 ft-ost ad 10-ft helyett, hogy 10 ft-ot adott?

Az ilyenek kicsiben kezdik, és utána nemcsak a kollégákat, de a vevőt is átvágják, és van mikor a főnököt is próbálják, úgy, hogy rejtetten úgy provokálják a vevőt, hogy szegény már kínjába szól vissza, mert amúgy gyanútlanul az ember bemegy vásárolni, kisebb gondja is nagyobb, mint hogy az ilyen viselkedést kéne elviselnie és még ő érzi magát hülyének, és utána a bolt presztízsének lesz sz.r, mert ő éppen utál egy vevőt, aki azt se tudja, hogy ő kicsoda, csak nap mint nap látja, max. a nevét tudja, és esetleg azt, hogy kellemetlenül érzi magát mikor bemegy a boltba, mert attól retteg, hogy mi lesz a következő rejtett provokáció.

Én ha főnök lennék, a kamera felvételeket csak a központba engedném, hogy küldje a gép, mint ahogy a pénztárnál is központilag irányítják ha jól tudom a pénztárgépet, és komolyan venném a panaszokat is, mert nekem lenne a legkellemetlenebb, ha a vevők úgy mennének be a boltba, hogy rettegnek, hogy mit fog következőleg mondani az ilyen eladó.

Nálam addig maradna az ilyen eladó, mert egyrészt nem tiszteli a kollégáit, másrészt a vevőket, és harmadrészt egy groteszk képet mutat, mivel közvetetten ugye a főnököt képviseli, és ha elvándorolnak miatta a boltból akkor az szégyen a főnöknek, és megélhetési gondok a kollégáknak is.

Ne hagyd, hogy így viselkedjen, szólj a kollégáknak, és együtt menjetek be a főnökhöz.

Én is szoktam kamillázni bizonyos helyzeteken vevőként, és nagyon fárasztó, mert nincs kedvem, se energiám állandóan a furcsa viselkedést elbírni, van eleg gondom enélkül is.

Ha nem bírom vevőként bizonyos helyzeteket már, akkor kinyitom a szám én is, pláne, ha szükségem lenne stresszmentes légkörre, de nem szeretek ilyenekkel foglalkozni, mert egyrészt úgyse fogja megmondani, hogy mi baja van velem, én meg honnan találjam ki. Kamillázok egyet és megyek tovább. Ha neki meg az az élvezet, hogy kellemetlen helyzetbe akarja hozni a vevőt, vagy lejáratni, akkor legyen boldog a hülyeségével. Ennyi.

Nárcisztikus és manipulál, amiket leírtál.

A többi kollégával, hogy viselkedik?

2019. dec. 6. 14:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyen tipikus nagy arcú hülye gyereknek tűnik. Volt már ilyennel dolgom. Sose hagyd hogy így beszéljen veled, mert rájön hogy uralkodhat feletted, és még alpáribban fog veled beszélni.

Ha megint beszól, vágj vissza neki az ő stílusában.

2019. dec. 6. 15:15
 15/22 anonim ***** válasza:
36%
Talán ne fossál be, hanem mondd neki hogy na hajrá, lehet próbálkozni vagy valami. Az a gond, észreveszi hogy befostál.
2019. dec. 6. 15:24
 16/22 anonim ***** válasza:
83%

Ne szólj neki! Sürgősen elsőbbségivel a fönökhöz kell menni mert amiket ez az eladó csinál egyáltalán nem vicc. Lehet ha beszólnál neki egy vevőn vezetné le a dühét. Nem hiányzik hogy kegyetlenkedjen senkivel agy belekontárkodjon más privát szférájába.

És arról nem is beszélve ha ugyanaz a lány tetszene nektek pl. És a lány mondjuk veled szimpatizál akkor téged fog terrorizálni a lányt legyen az vevő vagy eladó ki fogja lelkileg kezdeni a megfoghatatlan hülye manipulációjával. Kell az nektek hogy mindenki rettegve menjen boltba vagy eladóként munkahelyre? Tudod milyen sz.r?

Igenis tessék szólni a főnöknek mert az ilyen nem fogja sajna vissza magát.

2019. dec. 6. 15:58
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem hiányzik hogy kegyetlenkedjen senkivel vagy belekontárkodjon más privát szférájába.

Javítva ez a mondatom.

2019. dec. 6. 16:00
 18/22 anonim ***** válasza:
Újra olvastam te adtál véletlen kevesebbet?
2019. dec. 6. 16:03
 19/22 anonim ***** válasza:
Egyértelműen terrorizál, de a leíras alapján téged. Szólj a főnöknek.
2019. dec. 6. 16:04
 20/22 anonim ***** válasza:

Én ha ismernélek és előttem csinálja a csávó megkérdezném tőle hogy tudja-e milyen egy elhivatott kereskedő? És megkérdezném, hogy miért választotta ezt a pályát? Tudom manapság már ha nincs más lehetősége az embernek akkor van aki rákényszerül de akkor tudja is hogy mit vállal, és ne provokálja a kollégáit vagy a vevőt. Neked az a dolgod hogy jelentsd. A vevő meg úgy segíthet, hogy panaszkönyv és ha kell én is elmondanám a jelenlétedbe a főnöknek hogy a kinézet átszabásával fenyegetőzött. Ez a csávó tipikus alfa hím macsó típus.

Bár az alfa hím fogalma az állatvilágban valójában távol áll attól amit gondolnak az emberek.

2019. dec. 6. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!