Szerintetek viccel a kollega, vagy ez mi? (Surgos! )
Szoval van egy uj kollegank akinek eleg erdekes stilusa van es folyton "kotekedik". Olyanokat mond elvileg viccbol, hogy:
Veletlenul kevesebbet adtam az egyik vevonek es odajott elotte szettart karral, hogy nem megmondta a holgy, hogy x mennyiseget ker?
Masik eset: legyen ez holnapra megcsinalva, mert a korhazban kotsz ki.
Altalaban ezeket egyebkent lanyok elott kezdi el mondani, de csak siman is volt mar, hogy ilyeneket mondott.
Ja es meg egy eset: legyen ez meg, vagy atrendezem az arcod. Erre en direkt poennak vettem (mert egyszer volt mar, h szoltam egy masfele banto vicce miatt es aztmondta, h csak poen) es erre ugyan ilyen banto hangsullyal hozzatette, hogy azthiszed viccelek?
Na most elvileg neki ilyen a stilusa (bar mas kollegaval meg nem beszelt igy, de csak mi vagyunk hasonlo korosztaly). Ez most vicc? Mert en rohadtul sertonek erzem. Egyszer amugy volt egy olyan parbeszed amiben ezeket a dolgokat o kotekedesnek nevezte. Tehat kltekedik. Na de ez vicces kotekedes?
Teljesen mindegy, hogy vicc vagy sem. Csináld úgy a dolgokat, mint ahogy alapból kéne csinálnod.
Ne hagyd hogy intimidáljon.
ez egy éretlen gyökér aki nem tudja mi a kolléga és haver között a különbség
de ha a haverokkal ekkora idióta, akkor nem csodálom, hogy kerülik
Ha nincs belőle hátrányod és nem a személyedet sérti, akkor fogadd el, hogy ő ilyen.
Szokatlan a megnyilvánulása, de - istenem! - nem vagyunk egyformák...
Én nem tudnám és nem is akarnám viccnek felfogni.
Nincs közös főnökötök, akinek jelezni lehetne ezt? Ha most kezdett nálatok dolgozni, valószínűleg próbaidőn van. Nyilván a főnök sok szempontot mérlegel, amikor dönt a személyéről (pl. azt is, hogy mennyire találna másikat a helyére), de legalább tudjon róla, hogy neked nagyon nem tetszik a viselkedése.
Ha jól értem, bolti eladók vagytok. Szerintem karácsonyig tartani fogja, aztán majd január elején eldönti, mit csináljon vele.
Na az ilyenekre nincs szükség kereskedelemben.
Ma kevesebbet ad, amiért többet fizetett a vevő, holnap meg elrejti a terméket a vevő elől, mert nem tetszik a vevő képe, és emellett terrorba tartja a munkatársait.
Így szoktak szépen csöndben a vevők elvándorolni oda, ahol megbecsülik és kedvesek, és tisztelik a vevőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!