Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Teljesen rugalmatlanul hogy...

Teljesen rugalmatlanul hogy akarnk felvenni embert?

Figyelt kérdés

A minap hívtak egy cégtől állásinterjúval kapcsolatban. Két nappal későbbre, ugyanazon napon 11 és 14 óra közötti időpontok közül választhattam volna. Mivel jóval korábban már egy másik céggel megbeszéltem aznapra 13 órára egy interjút a város másik felén, így kértem hogy esetleg korábbi vagy későbbi időpontot egyeztessünk, esetleg másik napra tegyük át, de abszolút rugalmatlanok voltak. Azt mondta a hölgy, hogy ők ezt a napot szánják interjúra.

Korábban mikor még munka mellett kerestem állást akkor is belefutottam hasonlókba. Legkorábban 4-5 órára tudtam volna interjúra menni, de a cégek nagyrésze csak munkaidőben gondolkodott. Egyik HR-es még tudomásomra is adta, hogy náluk is van munkaidő és az övé 8-4-ig tart.

Így hogy akarnak felvenni megfelelő szakembert ha pusztán beérik azzal aki ráér az általuk megadott időpontban?

2019. dec. 5. 13:29
 1/3 anonim ***** válasza:
45%
Úgy, hogy nem te voltál az egyetlen szakember aki jelentkezett az állásra, és más el tudott menni munkaidőben.
2019. dec. 5. 13:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Nyilván van több jelentkező is, nem is ezt vitatom :) Pusztán kis rugalmassággal több -akár jobb - jelentkezők közül is tudnának válogatni.
2019. dec. 5. 13:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet van még 20 olyan jelöltjük mint te, leszarnak.
2019. dec. 5. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!