Legyél szíves felvenni az ismerőseid közé mert így nem látom a facebook adatlapodat - ez mennyire durván etikátlan üzenet kérés egy főnöktől?
Fenn vagyok a face-en de egy olyan valaki aki nem ismerősöm kb semmit se lát az adatlapomból fotókból semmiből. Név város és slussz.
Ezek után jön egy privát a főnöktől (nem a facebokon mert ott még privátot se tud küldeni egy ismeretlen) idézem szó szerint: "Legyél szíves felvenni az ismerőseid közé mert így nem látom a facebook adatlapodat „
Szóval azt akarja a gyökér, hogy legyen ő is ismerősöm és így látja az adatlapomat fotókat stb.
De nem nagyon durván etikátlan kérés ez? Majd felveszem ismerősnek ha akarom és majd látja az adatlapot ha én úgy akarom. De a főnöki erőpozícióból eztt KÉNYSZERÍTENI? mert nyilván nem merem válaszként elküldeni az anyjába noha szívem szerint azt tenném hanem kénytelen kelletlen eleget teszek mi mást tennék. Hanem ezt teszem próbaidős vagyok így másnap lehet be se kéne menni.
Annyit meg nem ér.
De mit képzel magáról az ilyen?
Ez vagy kamu kérdés, vagy olyan helyen dolgozol, ahol elvárás, hogy ne legyen tele etikátlan dologgal a facebook profilod. De mivel utóbbi esetben az ember tisztában van azzal, hogy hova került, így az elsőre szavazok.
Megint valami kitalált kamusztori a gonosz főnökről....
Ha jó az állás,elgondolkodnék,hogy ne töröljem- e magam.
Nyilván az állásnak minden szempontból tökéletesnek kell lenni.
Egyébként a napokban olvastam erről egy cikket,nem etikátlan.
Jobbat mondok. Kreálj egy új fake facebook profilt (5 perc), zéró valós tartalommal (töltsd fel random tájképekkel naplemente stb) majd oda vedd fel egyes egyedül ismerősnek a főnöködet. És akkor ismerős is, és nézheti a semmit, a tájképeket.
Talán veszi a lapot.
Nekem volt olyan próbaidősként hogy pénteken szóltak vége előtt 30 perccel hogy szombat extra nap be kell jönni. Mondom sajnos programom van.
Erre mondták hogy semmi gond, akkor menjek be a papírokért most azonnal és ennyi volt. És tényleg ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!