Miért ilyen beképzeltek egyes óvodai dajkák?
Igen, próbáltam, mivel én is voltam dajka. Aki nem bírja, ne vállaljon ilyen munkát.
Csak egy példa: az udvaron volt a fűben egy döglött egér. Óvónő ahelyett, hogy rátenné a lapátra és kidobná, elkezd sipákolni kétségbeesve, hogy jöjjön máááár egy dajka felszedni, nehogy neki kelljen, ő diplomás. ..
És vajon otthon mit csinál? Otthagyja az ajtó előtt a dögöt, vagy áthív rgy nem diplomás szomszédot, hogy szedje fel?
Fú, nagyon fel tudnak húzni az ilyen semmirekellö, de nagyképű alakok. Dugja fel magának a diplomáját. Egyébként amit az óvónők csinálnak, édes kevés. Nehezét a dajkák végzik el.
Nálunk az óvónők voltak nagyon beképzeltek. Néha nekünk is úgy parancsoltak, mintha kisgyerekek lennénk. Meg lekezelően beszéltek velünk. A dajka pedig nagyon aranyos, egyszerű kis asszony volt.
Szerintem nem érdemes általánosítani, mert mindenki találkozhat mindenféle dolgozókkal.
Amúgy szerintem akik gyerekekkel foglalkoznak, azoknak valamilyen szinten átalakul a személyiségük, sokkal irányítósabbak lesznek. Azért nem olyan könnyű 20-30 gyerekkel, akiket mind máshogy nevelnek, vagy nem is nevelnek.
Hogy lepontozta a sok beképzelt óvónő azt, aki szidta őket. :D
Bár nekem közöm nincs ehhez a szakmához, meg a gyerekekhez sem, de ismerek eleget. Az óvónők beképzeltebbek, ráadásul ők is hülyék, mint a segg. Azért mert diplomás valaki még nem lesz automatikusan okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!