Van itt olyan aki Budapesten nem talál munkát és leköltözik vidékre hátha ott talál egy jó fizető állást?
Ne tartsd fordítva a térképet. :)
Borsodban még kevesebbet fogsz keresni, jobban fizető állás kizárt.
Ha meg kis faluba költöznél, ahová napjában 2 busz jár, akkor a barátnőkeresés alapban felejtős a környéken -kivéve ilyen Rézműves Gizi, meg Kolompár Titanilla jellegűek.
Szóval, ott erősen csökkennek az esélyeid.
Falvakban nem nagyon, akkor már valami városba menjél. A vidéknek előnye, hogy a megélhetés is olcsóbb, tehát még ha kevesebb is a fizetés, akkor is kisebb százalékát költöd lakhatásra, kajára. De ezt csak nagy általánosságban mondom.
Általában "majd találok munkát" gondolkodással nem érdemes elindulni, biztosra menj.
Az, hogy barátokat találsz-e, nem ettől függ, nekem Budapesten és Borsodban is vannak, de ehhez nekem kellett elég nyitottnak lennem a barátkozásra, amíg nem voltam az, nem ment egyik helyen se.
Szerintem menj.
Eggyel kevesebb lesz itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!