Hiba volt rákérdezni a fizetésre?
Jelentkeztem 3hete egy helyre,már meg is feledkeztem róla,erre tegnap kaptam emailt hogy elvállalnák-e másik posztot,más munkaidővel.
Amire a bérigényt megadtam(kérték)az 8-16 óráig van és ülő munka,egyszerű.
Amire most rákérdeztek az két műszakos,és fogalmam sincs hogy mennyire strapás.
Rákérdeztem hogy ebben az esetben mennyi lenne a bér.Aztán kicsit elgondolkoztam hogy lehet ők ugy vannak vele hogy azt a bért adnák mint a másik poziciónál és kb hülyének néznek hogy megadtam mennyit szeretnék, most meg rákérdezek...Mindenesetre nem jelentkeznek.Mondtam a férjemnek hogy lehet hibáztam ezzel a fizu rákérdezéssel szerinte jól tettem.
"fogalmam sincs hogy mennyire strapás."
EZt kellett volna előbb megkérdezned, nem a bért.
Amúgy ha tegnap történt a dolog, ma még bőven válaszolhatnak.
A béreszültség akkor létezik, ha :
- minden dolgozó alul fizetett
- nem teljesítmény alapú a fizetés
- nehezen tud megélni a dolgozó a béréből
Lehet hogy rosszul reagáltam le.
Először ugye beadtam az önéletrajzom a munkaposzt megjelöléssel és bérrel mert igy kérték.Azon kivül hogy kösz az önéletrajzot semmi nem történt.
Igazándiból elengedtem ezt dolgot.
Elég kicsi bért jelöltem meg pontosan a munkaidő és a munka jellege miatt.Elég nehéz egy rövid munka leiráshoz bérigényt csatolni.Munkaidő miatt jelentkeztem az állásra de ha többet adnának mint amit kérek akkor talán beválallnám(kb elképzelésem van a másik beosztásról is,egyedül azt nem tudom mennyire pörgős a másik poszt,mennyire fárasztó a késő esti meló miatt)
Ahol már a ez a kérdés is gond, attól a munkáltatótól menekülni kell.
Mellesleg: ez azért egy elég lényeges szempont. Felelősen úgy lehet dönteni, ha legalább a fontosabb részleteket ismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!