Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vezetőként könnyebb az emberne...

Vezetőként könnyebb az embernek, mint beosztottnak? (31/F)

Figyelt kérdés
2019. nov. 21. 08:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

@09:57

Az hogy valaki otthon festeget, és ebből próbál valami kis pénzt csinálni, nagyon nem az a kategória, mikor egy céget kell elvezetni. Szerintem azért szavaztak le, mert amit leírtál, az a kérdés szempontjából totál irreleváns...

2019. nov. 21. 10:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Attól függ, hol. Balu munkahelyén könnyebb. Ott egész nap csak piál az irodában, majd ha megunta, végigjár a vállalaton, és minden dolgozóval kötözködik egy sort. Majd vissza piálni. Így csakugyan nem nehéz. :)
2019. nov. 21. 10:06
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem főnök vagyok,de a főnököm barátom,így rálátok mindenre.

Nekem fizikailag nehezebb,mert 8 órát rohamtempóban végignyomom(fizikai munka).Így én sokszor fáradt vagyok,míg ő soha.Nekem nem kell gondolkoznom agyilag,nem kell döntéseket hoznom,tehát ő szellemileg van jobban terhelve.Viszont ő egész nap csak mászkál,telefonját nézi,meg számítógépen írkál dolgokat.

Pénze jóval több mint nekem,nem stresszes ez miatt.

Összességében nem lennék a helyében,akármennyire nem kell sokat dolgoznia,meg több a pénze.

2019. nov. 21. 10:13
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
11 atvitt ertelemben megy a gondolkodas?
2019. nov. 21. 10:14
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"sokkal jobb szabadon festeni mint amikor osztjak az eszt hogy melyik vonalat hova kell huzni"

Akkor is hülyeség amit mondasz.

Bizonyos "játékszabályokat" mindig követni kell, vagy legalább is érdemes, ha nem akarsz bele bukni az egészbe.

2019. nov. 21. 10:17
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Voltam beosztott és voltam vezető.

Beosztottként hazamentem és éltem nyugisan.

Vezetőként még otthon is azon kattogtam hogy vajon mindent jól csinaáltam-e.Megjegyzem soha nem akartam vezető lenni,igy alakult.Nem is birtam sokáig,nem mindenkinek való.

2019. nov. 21. 10:38
 17/19 anonim ***** válasza:
11%

Jóhogy könnyebb a vezetőnek.

Kíváncsi vagyok egy gyárigazgató miben fárad el....

2019. nov. 21. 10:52
 18/19 anonim ***** válasza:

Ember és munkahelyfüggő, de az átlagot nézve egyértelmű, hogy a vezetőnek könnyebb. Több pénz, nagyobb mozgástér, nyugodtabb környezet. Beosztottként kevesebb pénz, korlátozások és az ember folyamatos rettegése, hogy kirúgják és szívatják.

A pontozásokat meg nem értem. Ha valaki nem a vezetőket isteníti itt, ahol mindenki milliárdosként adja elő magát, akkor az kapja a minuszt? Aki meg előadja a vezetői hattyúhalált, annak jár a zöld?

2019. nov. 21. 12:50
 19/19 anonim ***** válasza:

Elsővel tökéeltesen egyetértve.

Beosztott max a munka végét várja és a jó fizetést, de vezetőként a munka felelőssége is mind a vállad nyomja. Ergo sokkal többet dolgozol, mint a kis beosztottjaid. (már ha tényleg akarod hogy jól menjen a biznisz ;) - míg ők vígan elszórakoznak és semmi stressz nem nyomja a vállukat. Persze minden nézőpont kérdése. Sosem mennék beosztottként, cserébe azért az illuzióért, hogy azt hiszem én osztom be az időmet és szabad vagyok (de igazából többet dolgozom mint valaha beosztottként :D).

2019. nov. 21. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!