Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vezetőként könnyebb az emberne...

Vezetőként könnyebb az embernek, mint beosztottnak? (31/F)

Figyelt kérdés
2019. nov. 21. 08:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem hiszem.

Magasabb beosztás, sokkal nagyobb felelősség.

2019. nov. 21. 09:16
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos. Vezetőként nagyobb a felelősség, sokkal több mindenre kell figyelni, és a beosztottad ügyes-bajos dolgaival is kell foglalkozni. Lehet, hogy több bér, de több szívás is.
2019. nov. 21. 09:18
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont fordítva, felfele egyre nagyobb a felelősség.

Plusz én magam is látom, nekem van a magam kis feladata amit el kell végezni, a főnököm viszont állandóan el van havazva és rengeteg minden van neki... abszolút nem vágynék erre.

2019. nov. 21. 09:19
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Beosztottnak kevesebb a felelőssége, feladata, de kevesebbet is kap pont emiatt.
2019. nov. 21. 09:20
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

ez embertípustól függ

aki vállalja a kockázatot, mer nagy döntéseket hozni, szívesen vállalkozik, az bizonyára szeret vezető lenni

aki meg nem vállalna ekkora felelősséget, nem akar csak a saját munkájáért felelni, az meg inkább beosztott lesz gondolom

mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai

2019. nov. 21. 09:20
 6/19 anonim ***** válasza:
76%

Édesanyukám vállalkozó, összesen nagyából 30 ember dolgozik alatta.

Megszületésem után meghalt apukám és ezek után vágott bele rögtön a vállalkozása építésébe.

Emlészem, hogy gyerekkoromban csak korán reggel és késő este láttam, nagyrészt pár lakással odébb lakó, nagymama korú babysitter nevelt fel és a nagymamám.

Ők jártak értem a bőcsödébe (nyílván erre nem emlékszem), az ovodába (erre már igen) és egészen 12 éves koromig folyamatosan ők "neveltek"

Most 22 éves vagyok, teház anyukám nyagából 20 éve csinálja ezt.

Kb 3-4 éve jutott el arra, hogy a vasárnapjai szabadok lettek, eddig nagyon azok sem voltak elérhetők neki.

Szóval 7 napból 7 napot dolgozott több mint egy évtizeden keresztűl, plusz óriási stresszel jár a munkája, mert nála ha "hibázik" nem kirugják hanem potenciálisan csődbe mehetünk.

... mert itt nem arra kell, gondolni hogy jön a 30 ezer forintos gázszámla (vagy nem tudom mennyi) és azt nem tudjuk kifizetni, hanem mondjuk random történik valaki és hírtelen ki kell fizetni 10 milliót.

Pl.: Államtól is kapunk pénzt és nem rég volt nálunk az államkincstári ellenőrzés. Ott ha szimplán adminisztrációs hibából többet kaptunk a kelleténél és nyílván mert elköltöttük (arra amire kaptuk) és azt mondják, hogy "hibáztunk" és random vissza kell utalni milliókat ... meg nem értek hozzá, de gondolom büntetőjogi felelősség is van ilyen esetben sikkasztás gyanuja miatt.

Szóval sokkal nagyobb súlya van a döntéseinek.

Meg persze amikor elkezdte nem tudta, hogy működni fog-e és sokáik csak a sötétben bandukolt anélkül hogy tudta volna, hogy valaha sikerüle akárhova eljutni.

Nem annyira rózsás a "vezetőnek".

2019. nov. 21. 09:26
 7/19 anonim ***** válasza:
4%

Az idö nem beosztastol függ. Alkalmazott is dolgozhat rengeteget több müszakban vagy több munkahelyen.

Vezetönek sztem jobb lenni. Màr aki tudja mit kell csinalnia es nem arra var mint az alkalmazott hogy vki megmondja helyette mi a feladat.

Nezzük kicsiben

Pl sokkal jobb szabadon festeni mint amikor osztjak az eszt hogy melyik vonalat hova kell huzni

2019. nov. 21. 09:31
 8/19 anonim ***** válasza:
91%

7# Igen, csak ha dirigálja valaki hogy húzd a vonalat, akkor neki dolgozol azaz fizet érte fix összeget.

Tudod pontosan mikor mennyi pénzed lesz és hogy milyen költségeid vannak.

Ha te húzogatod magadnak a vonalakat, lehet jobb a munka menete, de bizonytalanság van.

Lehet csak 6 hónap mulva adod el a képet és akkor is csak áron alul.

2019. nov. 21. 09:36
 9/19 anonim ***** válasza:

És azert kell lepontozni mert en speciel bevallalnam azt is eleve hogy nem tudom eladni es gaz amit festek?

Akkor gàz. Akkor is EN csinaltam.

2019. nov. 21. 09:57
 10/19 anonim ***** válasza:
4%

Hat am teljesen mashogy gondolkodik egy vezetö mint egy alkalmazott mint ember is

Fent is vannak a különbsegek a szegenyek es gazdagok gondolkozasaban.

Ha epitek egy homokvarat es elfujja a szel bakker epitek masikat. Nem a kudarcokat kell nezni meg azon sirni.azok tenyleg csak alkalmazottnak valok es nem alkotnak semmit.

2019. nov. 21. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!