A dm-ben mennyit lehet keresni eladóként? és vezetőként?
Sajnos függ attól, melyik városban...... hiába majdnem ugyanaz a feladat. (Ez engem felháborít.)
Amúgy miért adna többet a minimálbér + törvényes pótlékoknál? Rengeteg munkanélküli, alkalmas jelentkező vár felvételre.
Ezt el sem tudom képzelni, hogy ne fizetnék ki a túlórát.
Ekkora cégek már nem mernek hamisítani, ha papíron plusz munka, pillanatnyi létszámhiány mutatkozik, ebből következik, hogy valakinek túlórát is kell fizeti.
Rossmann-nál dolgozott családtagom, ők csaltak a kálóval. Kevesebb volt a lopás, mint a káló megengedett volna...... ezt tudva ügyeskedtek, lopták haza ami belefért. Szervezetten a főnök irányításával.
Nekem nagyon nem tetszett, de csak olyat vettek fel dolgozni, aki ebben titkot tartva benne volt.
Én az olyan munkahelyeket is utálom, ahol belekényszerítenek a csalásba. - Ez nyilván nem igaz minden hasonló üzletre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!