Szerintetek a dolgozó lakosság hány százaléka jár a klasszikus időbeosztás szerint (8-16/17 óra) munkába?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert én állandóan délutánrá járok (14-22 óra), és többször is megkérdezték már tőlem ismerősök, amikor összefutottam velük a városban, de még egyszer a szomszédnéni is, hogy nem dolgozom? Ennyire ritka, ha valaki más időbeosztásban dolgozik?2019. nov. 20. 08:31
1/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, mert én naivan meg azt gondolnám, hogy több, mint a fele a hagyományos, hé-pé, ahogy írtad. De olyan embermennyiség van napközben is folyamatosan, hogy ezek után ki tudja...
2/6 anonim válasza:
Es te vissza kerdezted hogy ok miert nem dolgoznak?
3/6 anonim válasza:
Nekem tetszik hogy valakinek az ebedido milyen hoszu. Iroda kozpont mellett dolgozom kavezoban. Delutan egy es este het oraig is eltart valakiknek)))
4/6 anonim válasza:
Nem ritka, gyárakban indenhol 2, de inkább 3 műszakban dolgoznak az emberek, vagy folyamatosban, és elég sokan vannak.
5/6 anonim válasza:
Én 70%-ot tippelek, de lehet rosszul.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom, de már azon is húzza a száját pár ember, hogy éjszakai munkarend mellett napközben merek aludni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!