Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Béremelés kérésekor mindig...

Béremelés kérésekor mindig kell B terv? Mert mi van ha nem kapok semmit + még ki is rúgnak?

Figyelt kérdés

Ha emelést kérek és nem kapok arra nem kell B terv mert akkor maradok ahogy eddig és kész.

De mi van ha kérek és nem kapok + még ki is rúgnak amiatt mert kérni mertem (és így rámutattam hogy elégedetlen vagyok a bérrel)? Vagy nem rúgnak ki de úgy rám szállnak szekálnak emiatt hogy kénytelen leszek magamtól eljönni? Tehát végső soron mindig kell B terv?

2019. nov. 18. 18:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia, Balázska!

Kaptál már idén fizetést?

Neked egyébként nem kell B-terv: jajj, há' hová mennyek, jajajj, há' micsináájak, há' ezzel a három diplomámmal sehun se köllök, mehetek a közmunkába a semmibe, ha kirúg a vén alkesz nagyfőünök.

2019. nov. 19. 16:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Hányszor kell még kitiltani téged innen?
2019. nov. 21. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!