Szerintetek mi a terve a köv.10 évre egy olyan 20-30-as
fiatalnak, aki külföldön dolgozik? Hol tervezi a
jövőjét? Külföldön albérletben vagy esetleg Magyaro.
-n saját ingatlan?
Egyre több ismerősöm megy ki, illetve van aki már kint is él. Jó körülmények között, boldogan. Csak azok jönnek haza, akik menőzni akarnak, hogy ők mennyit keresnek, és hogyan tudják elszórni. Tisztelet a kivételnek.
2014. jan. 23. 13:57
3/9 A kérdező kommentje:
Megéri nekik albérletben olyan sokáig, fiatal családként?
2014. jan. 23. 14:05
4/9 anonim válasza:
Akinek van esze, és nem akar a hátralévő életében meghunyászkodva olyanoknak dolgozni akik a saját országukban dirigálnak a külföldinek, meg ugráltatják, az hazajön szépen amint van lóvéja egy szép háza. Én nem maradnék kint 10 évnél több ideig, aki kint spórol az itthon igen jó körülményeket tud előhozni abból a pénzből, ami mellett egy 2-3 műszakos munka nyugodtan vihető apró pénzért is.
2014. jan. 23. 14:12
5/9 anonim válasza:
Szerintem embere válogatja, és a munka típusa.
Van az a réteg, aki kimegy, és rendes állásban elhelyezkedik, szeret kint élni, és ott is marad. Meg személyiség kérdése is hogy mennyire igényli a családja, ismerősei közelségét.
Van aki meg alapból csak egy adott távra megy ki, megszedi magát a magyar viszonyokhoz képest, aztán hazajön és itt kezd el az életét. Mert azért nem mindegy hogy pár évi külföldi munkával összeszedsz egy saját házra valót, vagy egész életed albérletben éled le.
2014. jan. 23. 14:16
6/9 anonim válasza:
cseszheted itt a saját ingatlanodat ,ha csak a magyar minimálbéren vergődsz.meg egyáltalán,ha átlagos melós vagy és nincs valami szuper ,jól fizető állásod akkor honnan van saját ingatlanod?? mert mint tudjuk az átlagbér ebben az országban nagyon alacsony,na-mármost,egy picit civilizáltabb országban másak a bérek,másak az árak ,arányosabb.más az életszínvonal és a mentalitás is más!nem feltétlen az ingatlan kell egy stabil kiegyensúlyozott élethez.
2014. jan. 23. 14:31
7/9 anonim válasza:
Kimész aztán meglátod, hogy az is ember, akinek nincs tulajdona.
Onnantól kezdve már nem olyan életbevágóan fontos az ingatlantulajdon, mint itthon, a Balkánon.
2014. jan. 23. 15:13
8/9 anonim válasza:
Kifizetni az adósságait... !
Házat autót fix állást...
Ha ezek megvannak már nemérdekli igazán semmi az embert.
Szerintem egyén függő.. Akinek annyi adósság van a feje fölött hogy sose fizeti ki az bérel. Aki kitudja fizetni az talán vesz.. Feltéve ha nem lett elege az országból.
Én is külföldön dolgozom ,néha azért hiányzik a megszokott. De amúgy a barátaimon kívül nem nagyon van miért hazajönnöm. Már nem is emlékszem hogy jöttem ki 80e Ft-ból..
2014. jan. 23. 17:23
9/9 anonim válasza:
Nehez uj eletet kezdeni, beilleszkedni kulfoldon. Nyelv, szokasok stb. Egy dolog a REMENY a jobb eletre azonnal elotted van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!