Melyiket választanátok a jelenlegi munkátokat vagy a fájdalom mentes halált?
Figyelt kérdés
2019. nov. 17. 15:08
21/25 anonim válasza:
Amíg van lehetőségem elmosogatni, addig az életet. Ezt egy videóból vettem.
23/25 anonim válasza:
Nincs munkám, szóval az életet. Előző munkámat, csak a végén utáltam, szóval akkor is a munkát választottam volna. Egyébként magát a szakmát szeretem, csak a hely volt gáz, meg unalmas.
24/25 anonim válasza:
A munkámmal nincs bajom, inkább azzal, hogy be kell járni és napi x órát ott ücsörögni egy helyben, ami igen kényelmetlen. Másrészt a napi bejárás is kimerítő, de ha home officeban lehetne minden nap lenni, akkor nem lenne gondom vele. Ugyanakkor a délutánok és a hétvégék szabadok.
Ha oda jutnék, hogy a fájdalommentes halált választanám a munkahelyem helyett, akkor komolyan elgondolkodnék azon, hogy új munkahelyet keresek, sőt hamar be is következne.
25/25 anonim válasza:
A halált semmiképp. Ennyire gyűlölöd a munkád? Nehéz? Va rossz a főnököd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!