Melyiket választanátok a jelenlegi munkátokat vagy a fájdalom mentes halált?
Szeretem a munkám. Nyugodtan pontozzatok le érte!
De a fájdalommentes halál mindenki rendelkezésére áll. Minek mennétek be dolgozni? Holnap hétfő.
Legalább lenne munkahelye olyannak, aki örülne neki.
Ha szereted a munkádat, 100-ból vagy 1.
Hidd el, engem napról-napra egy inkább érdekelne a fájdalommentes halál lehetősége...
#10 Mert csak elméletben létezik a fájdalommentes halál. Ameddig valaki meg nem tapasztalja a saját bőrén és vissza nem jön a halálból, hogy azt közölje, addig nem lehet azt állítani, hogy „fájdalommentes”, még az eutanáziáról sem. Talán a legkellemesebb az, ha az embernek magától megáll a szíve alvás közben.
Léteznek ilyen táblázatok, hogy melyik módszerrel meddig szenved az illető, mennyire hatásos, és mekkora a vele járó fájdalom. Oldalanként általában változik a toplista. De a fórumokon megintcsak mást írnak, akik saját tapasztalataikat írják le, tehát túlélték az adott módszert.
A halálról még nincs tapasztalatom, tehát kíváncsi vagyok, hogy milyen, ha egyáltalán ki lehet azt fejezni. Tehát ha létezne fájdalommentes akkor miért ne?
#16 vagyok
Informatikusként dolgozok egy közgyűjteményben. Van kihívás, de nem nyom agyon a stressz, nem keresek túl sokat de éppen elég a fizu nekem, perfekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!