Mit lehet tenni munkahelyi mobbing ellen?
Már többször szóltam miattuk a főnöknek és már nagyon sokan elmentek innen a kollégáim miatt. Engem is csesztetnek, mivel szóltam ezért már nem élesben, hanem a hátam mögött. Segítsetek mit tegyek. Nem akarok folyton minden munkahelyemen felmondani valami miatt. Meg kitudja, ha fel is mondok, mi a garancia, hogy a következő jobb lesz. Valahogy egyhelyben kellene tudnom megmaradni. Meg mindig jobb lenne, ha a jelenlegi helyzetet tudnám valahogy kezelni, minthogy megint keresni egy másikat és ott betanulni.
Amúgy a főnököm azt mondja, hogy ne foglalkozzak velük, csak csináljam a munkám, de nemtudom, hogy ez ennyire egyszerű e..
Ha váltok, akkor úgy fognam fel, hogy kudarcot vallottam, és az én hibám, hogy nem tudtam lesz*rni őket..
Ti mit tennétek?
Szerintem ha ezt mondanám, meg is skalpolnanak
😂😂😂
Nemtudom miről beszélsz, csak vicces volt amit írtál, elképzeltem mi lenne belőle, ha így reagálnék le valamit, nemtudom miért kell így beszélni
🤔😅
Egyébként meg mint már mondtam, vissza szoktam szólni, eddig még nem hagytam szó nélkül semmit, de nem hagyják abba, ezért kértem volna tanácsot, hogy milyenkor mit lehet tenni. Te kedves utolsó folyamatosan azt mondod, hogy szóljak vissza, de ezen már rég túl vagyunk. A probléma már nem az, hogy merjek e vissza szólni vagy nem, nemtudom mi nem érthető ezen.
Mindegy is, azért köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!