Miért nem tudják békén hagyni az embert?
Az új munkahelyemen mindig szekálnak, hogy miért nem beszélgetek meg nyitok feléjük. Látják ,hogy nem vagyok az a beszélgetős fajta akkor miért nem tudnak békén hagyni a Pics@ba?
Veletek is volt már ilyen mit csináltatok?
Mert ez egy munkahely. Ez nem egyéni vállalkozás. Itt vannak munkatársak, akikkel a közös munka érdekében szükséges a kommunikáció.
Nem könnyű, értem. De ettől még nekik is fura, hogy van egy különc, akinek egy jó szava nincs hozzájuk.
Hányan vannak? Milyen munkahely?
Vajon az opció, hogy a kis társaságot elhívod egyszer sörözni, és ott sem dumálsz, csak fizeted az első kört és hallgatsz és néha bólogatsz, hogy érted, amit mond??
Ami a munkához tartozik arról beszélek.
De minek feleslegessen beszélni fárasztani az embert hüjeségekkel néha.
Ez jobban leszivja az energiát, mint maga a munka
Hüje. Hüje hüje hüje hüje hüje
Te vagy a hülye kérdező. Egyébként sosem értettem hogy miért kell kiakadni a legegyszerűbb kérdéseken. Nyílván nem feltétlenül a magánéletedre kíváncsiak, csak szeretnének megismerni. Ha csapatban dolgozol valakivel akkor nem árt tudni hogy miben lehet rá számítani, illetve ha zavar vmi téged és ezt tudtukra adod akkor tudják hogy mire figyeljenek a jövőben.
Nyugi én is ilyen vagyok. Én sem beszélgetek a kollégákkal magánéleti dolgokról. Szerintem nem is érdekli őket igazán. Ha esetleg valaki akarja szívesen meghallgatom mert ahhoz értek. :D
De hogy őszinte legyek ez azért az ismerkedésben nem jó pont. Sosem volt barátnőm így 27 évesen sem. Egyszerűen nem tudom hogy hogyan lehet "hülyéskedni, viccelődni" az emberekkel. Ezt tanácsolták nekem ismerkedéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!