Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az mi már hogy nem engedtek...

Az mi már hogy nem engedtek be betanított munka felvételijére mert késtem?

Figyelt kérdés
A vonat késett és nem hiszik el, azt mondtàk majd legközelebb. Normàlisak?? Gondoltsm magsmban nem lesz legközelebb. Fölöslegesen bejöttem a vàrosba. Most is itt csövezek miattuk.

2019. nov. 5. 10:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha késel, akkor alap dolog hogy oda szólsz nekik telefonon azonnal hogy késni fogsz. Mingyàrt màshogy àllnak hozzád.

Nàlunk suliban is kötelező volt szólni ès levelet kellett iratnunk a volànnàl, amikor késett a buszunk. Màskèpp igazolatlant kaptunk

2019. nov. 5. 12:51
 22/24 anonim ***** válasza:
95%
Ez a szabály. Ha van időpont, időre meg kell érkezni. Ha késel, odaszólsz, nem a kapuban állsz neki hőbörögni. És lehetőleg nem olyan vonattal mész legközelebb interjúra, ami épphogy befut, mert késésre igenis lehet számítani. Pár órát kibírsz (nekem is volt olyanom, hogy pár órával korábban érkeztem meg - akkor elmentem sétálni, megnéztem, megnéztem a helyi templomot, meg lehet nézni, van-e ingyen látogatható kiállítás, művelődési ház, feltérképezed a terepet, hogy mi van a munkahely környékén, pl. hol van abc).
2019. nov. 5. 14:21
 23/24 anonim ***** válasza:
94%
Na látod Obi/Rexraptor, pont az ilyen hozzáállásod miatt nem lesz sohasem munkád. Nem az élet, a munkaadó, meg a munkaügyi központ miatt, hanem mert kretén módon viszonyulsz az élethez. Sem tanulni, sem dolgozni nem akarsz és a minimális erőfeszítéseket sem teszed meg a saját és a családod érdekében. Csinálhatod ezt egy darabig, de a szüleid egyszer majd megunják, kirakják a ruháidat az ajtó elé és akkor majd őket is hibáztathatod.
2019. nov. 5. 21:03
 24/24 anonim ***** válasza:
56%
Hagyd őket a fenébe! Én elküldtem volna őket a jó kv édes anyjukba!
2019. nov. 25. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!