Az mi már hogy nem engedtek be betanított munka felvételijére mert késtem?
Figyelt kérdés
A vonat késett és nem hiszik el, azt mondtàk majd legközelebb. Normàlisak?? Gondoltsm magsmban nem lesz legközelebb. Fölöslegesen bejöttem a vàrosba. Most is itt csövezek miattuk.2019. nov. 5. 10:45
1/24 A kérdező kommentje:
5 ember ha volt bent és irogattak valami tesztet. Inkàbb örüljenek ha odamegy valaki, szerintem.
2019. nov. 5. 10:46
2/24 anonim válasza:
Gondolom tömegével jelentkezik a képzetlen munkaerő, nincsenek rád szorulva.
3/24 A kérdező kommentje:
Mondom alig voltak ott emberek.
2019. nov. 5. 10:48
4/24 anonim válasza:
Lehet munkaerő kölcsönző viszi nekik a nagyja embert.
5/24 anonim válasza:
Én nem mernék a legutolsó vonattal menni, inkább elmegyek az azelőttivel, hogy biztos ne legyen baj.
Addig is találd fel magad az adott helyen, és ne hisztizz, mert nagyon férfiatlan dolog!
6/24 anonim válasza:
Az ilyen helyeken gyakran vándorolnak az emberek,vannak akik pár napot,hetet,hónapot dolgoznak ott.
Aki késik,azt a "pár napos" kategóriába rakják.
De szerintem ha újra jelentkezel nem fog rá emlékezni senki.
7/24 anonim válasza:
igazolást kellett volna kérned az állomáson, hogy késett a vonat
8/24 A kérdező kommentje:
5. De akkor hajnalban kellett volna menni és több órát várni. Nagyon szar a közlekedés erre.
2019. nov. 5. 11:01
9/24 A kérdező kommentje:
De ezekhez most már azért sem jelentkezem újra.
2019. nov. 5. 11:02
10/24 anonim válasza:
Felénk van egy hatalmas gyár, aminek a termékeire egyre kevesebb az igény, és mivel nem volt miből fizetni a munkásokat, azokat kezték el elküldeni, akik késegettek a munkahelyről. Lehet ezt akarják megelőzni, és a kifogásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!