Milyen munkák vannak, ahol nem kell nagyon odafigyelni és fizikailag sem túl fárasztó?
A politika sem lenne rossz, ahogy itt már ajánlották, remélem nem viccnek szánták.
Van bennem szociális érzékenység, tehát az igazságtalanságok például nagyon dühítenek, a politikában, ha valaki jól csinálja, látható egyfajta fejlődés, ami engem inspirálna. Mellesleg eléggé lázadó természetű vagyok és újító. Itt is csak a végzettség lehet gond és az elindulás (hogyan kezdjek neki?).
Szeretek segíteni az embereken (is), de nem közvetlenül, mivel eléggé antiszoc vagyok, hamar lefáradok, felidegesedem tőlük és nagyon kevesekkel viselem el a fizikai érintkezést is (tehát mint az ápolónak, idősgondozónak meg is kell érintenie a gondozottat, ha úgy adódik és ezt nem szeretném). Viszont mások bajai, nehézségei elszomorítanak és örömöm lelném benne, ha "kicsit távolabbról" tehát, mint például politikus, segíthetnék. Az állatokkal hasonlóan vagyok.
A pszichológia is érdekel, tehát minden, ami lélekkel kapcsolatos, illetve a spirituális témákban van jártasságom, érzékem hozzá.
Tehát valamiféle segítő is lennék szívesen, ami nem jár "fizikai kontaktussal" és nem kell hozzá diploma.
Pl grafikus, web design tervező, marketinges.
Pár programot kell megtanulni de felfogható "rajzolgatás"nak. Csak kreativitás, program ismeret kell és egész nap ülhetsz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!