Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkák vannak, ahol...

Milyen munkák vannak, ahol nem kell nagyon odafigyelni és fizikailag sem túl fárasztó?

Figyelt kérdés
2019. okt. 30. 06:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Politikus.
2019. okt. 30. 10:32
 12/13 A kérdező kommentje:

A politika sem lenne rossz, ahogy itt már ajánlották, remélem nem viccnek szánták.

Van bennem szociális érzékenység, tehát az igazságtalanságok például nagyon dühítenek, a politikában, ha valaki jól csinálja, látható egyfajta fejlődés, ami engem inspirálna. Mellesleg eléggé lázadó természetű vagyok és újító. Itt is csak a végzettség lehet gond és az elindulás (hogyan kezdjek neki?).

Szeretek segíteni az embereken (is), de nem közvetlenül, mivel eléggé antiszoc vagyok, hamar lefáradok, felidegesedem tőlük és nagyon kevesekkel viselem el a fizikai érintkezést is (tehát mint az ápolónak, idősgondozónak meg is kell érintenie a gondozottat, ha úgy adódik és ezt nem szeretném). Viszont mások bajai, nehézségei elszomorítanak és örömöm lelném benne, ha "kicsit távolabbról" tehát, mint például politikus, segíthetnék. Az állatokkal hasonlóan vagyok.

A pszichológia is érdekel, tehát minden, ami lélekkel kapcsolatos, illetve a spirituális témákban van jártasságom, érzékem hozzá.

Tehát valamiféle segítő is lennék szívesen, ami nem jár "fizikai kontaktussal" és nem kell hozzá diploma.

2019. okt. 30. 11:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Pl grafikus, web design tervező, marketinges.

Pár programot kell megtanulni de felfogható "rajzolgatás"nak. Csak kreativitás, program ismeret kell és egész nap ülhetsz is

2019. okt. 30. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!