Gyári munka mennyire nehéz (fizikailag)?
5 gyárban dolgoztam eddig. Érdemes kipròbàlni, az a biztos.
Nekem a legkeményebb, fizikailag legjobban megterhelő gyár pont az volt, ahol súlyra könnyű terméket gyártottunk.
Tényleg helytől és feladattól függ. A körülmények sem elhanyagolhatok. Lehet valahol direkt szivatnak, máshol meg ülve is vègezheted és úgy van kitalalva, hogy minél kevesebbet kelljen cipelni.
Általában nők is dolgoznak bőven, én is az vagyok. Nem szoktak kivètelezni, hogy csak a pasik pakoljanak.
Szerintem egy próbát megér, ha nem bírod keresel mást.
De inkább a monotonitas szokott lenni a probléma amúgy.
Sok majmot elviselni, mentálisan megterhelőbb.
Dolgoztam.diákként gyárba, soha többet.
Ember függő van aki meg tudja szokni és van aki nem . Azaz valaki szereti van aki utalja .
Én utóbbiak köze tartozom dolgoztam gyáriban fél évig 3 műszakban utáltam és nem tudtam meg szokni nem nekem való a gyári meló .
Nem sokkal többet keresek furgonsoként igaz napi 14-16 órákat dolgozok így , de sokkal jobban szeretem ezt és jobban el vagyok ezzel .
Gyártól függ a szünetek száma ès hossza többnyire 2x5 perc és 1x20 perces szünetek vannak
A szünet és a pihenő mindenhol máshogy van. 8 órás műszaknàl 30p szünet szokott lenni. Van ahol reggel 10p majd ebéd 20p. Van ahol csak 1 30 perces szünet van.
Mosdóba kimenni változó. Van ahol nincs rá lehetőség, csak a szünetben. Van ahol nyugodtan kimehetsz amikor kell.
Van ahol 2 óránként van 5perc pisi szünet pluszban. Cége válogatja, attól függ mennyire emberséges hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!