Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyári munka mennyire nehéz...

Gyári munka mennyire nehéz (fizikailag)?

Figyelt kérdés
Mennyire ajánlott egy gyenge fizikumú férfinak a gyári összeszerelő munka? Tudom hogy gyáranként eltérő, de pl.: konkrétan villanymotor, ventilátorgyár vagy akkumulátor gyár, elektronikai alkatrész gyár (tudom ez megint nagyon nem konkrét) mennyire igényel erős fizikumot?
2019. ápr. 4. 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Meg kell kérdezni, mit kell csinálni. Ha csak apró alaktrészeket kell összerakni, akkor azt egy 40 kilós nő is meg tudja csinálni. Viszont jó eséllyel állni kell munka közben, ami egyesek számára megterhelő lehet.
2019. ápr. 4. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

5 gyárban dolgoztam eddig. Érdemes kipròbàlni, az a biztos.

Nekem a legkeményebb, fizikailag legjobban megterhelő gyár pont az volt, ahol súlyra könnyű terméket gyártottunk.

Tényleg helytől és feladattól függ. A körülmények sem elhanyagolhatok. Lehet valahol direkt szivatnak, máshol meg ülve is vègezheted és úgy van kitalalva, hogy minél kevesebbet kelljen cipelni.

Általában nők is dolgoznak bőven, én is az vagyok. Nem szoktak kivètelezni, hogy csak a pasik pakoljanak.

Szerintem egy próbát megér, ha nem bírod keresel mást.

De inkább a monotonitas szokott lenni a probléma amúgy.

2019. ápr. 4. 11:05
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Attól függ. Ha nő vagy, általában nem szoktak fizikailag megterhelő munkát adni, max az állandó ülés vagy állás lehet probléma. Férfiaknál más. A monotonitás is gond lehet, ha nem vagy hozzászokva. Meg az, hogy sok helyen nem mehetsz enni/wc-re, csak ahogyan megszabják. Nekünk nőknek sokszor könyörögni kell, hogy valaki álljon be a szalagra helyettem, amíg kiszaladok tampont cserélni. Szóval nem egyszerű, de a munkafolyamat általában nem nehéz, egy csecsemő is megtanulja.
2019. ápr. 4. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Sok majmot elviselni, mentálisan megterhelőbb.

Dolgoztam.diákként gyárba, soha többet.

2019. ápr. 4. 15:42
 5/7 A kérdező kommentje:
És a szünetek, pihenőidők hogy vannak?Gondolok pl wc-re menésre, mert annak ellenére hogy férfi vagyok, elég gykran kell vizelni kijárnom?
2019. ápr. 11. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Ember függő van aki meg tudja szokni és van aki nem . Azaz valaki szereti van aki utalja .

Én utóbbiak köze tartozom dolgoztam gyáriban fél évig 3 műszakban utáltam és nem tudtam meg szokni nem nekem való a gyári meló .

Nem sokkal többet keresek furgonsoként igaz napi 14-16 órákat dolgozok így , de sokkal jobban szeretem ezt és jobban el vagyok ezzel .

Gyártól függ a szünetek száma ès hossza többnyire 2x5 perc és 1x20 perces szünetek vannak

2019. ápr. 23. 10:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A szünet és a pihenő mindenhol máshogy van. 8 órás műszaknàl 30p szünet szokott lenni. Van ahol reggel 10p majd ebéd 20p. Van ahol csak 1 30 perces szünet van.

Mosdóba kimenni változó. Van ahol nincs rá lehetőség, csak a szünetben. Van ahol nyugodtan kimehetsz amikor kell.

Van ahol 2 óránként van 5perc pisi szünet pluszban. Cége válogatja, attól függ mennyire emberséges hely.

2019. ápr. 23. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!