Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen a gyári munka?

Milyen a gyári munka?

Figyelt kérdés
Gyári munkát választanád vagy a takarítóit?
2019. okt. 28. 15:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

Már megfogalmazták szépen előttem is :D

Természetesen szar

2019. okt. 28. 18:46
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
Gyár. Sokkal jobb mint a takaritói. Jobban is fizet.
2019. okt. 28. 19:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyárban van előrelépés bárhonnan is indulsz. Pl sor mellett, onnan leszel sorvezető, stb, a lényeg hogy kemény munkával és ambicióval előre lehet jutni.
2019. okt. 28. 20:31
 14/17 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%

3 hónapot dolgoztam gyárban, 3 műszakban. Bőrt kellett szabni előre megformált késekkel, amik később autók belső kárpitjaként szolgáltak. Minden bőrteríték más volt, más volt az alakjuk, máshol helyezkedtek el a hibák - itt szerintem megdőltek az "unalmas", "monoton" jelzők. Azt is szerettem még benne, hogy sokan dolgoztunk egy helyen, ergo az ismerkedési lehetőségek szinte végtelenek voltak (nekem, mint introvertáltnak és társaság nélkülinek ez hatalmas előny). A fizetés sem szörnyű, 200k-t meg lehet keresni, ami itt vidéken egész jónak számít. Ha nem lenne munkahelyem, a mai napig visszamennék.

Vannak ismerőseim, akik gyárakban dolgoznak. Az egyikük egy egész gépsort felügyel (kb. 4-5 gép), és bár a folyamat mindig ugyanaz, szinte minden esetben van valami hiba, amit ki kell küszöbölni, szóval ez sem monoton. Volt olyan, akinek kész tévéket kellett tesztelni és a hibalapokat megírni, ez is egész jó lehetett. Megint másik ismerősöm autókat tesztel.

Vannak olyanok, akiknek a fent említett feladatok komplexek, és képtelenek végrehajtani - nos, ők kerülnek a szalagra, aztán kürtölik tele a világot azzal, hogy a gyári meló mennyire unalmas, pedig csak ők a nyomik.

2019. okt. 28. 20:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyári munka haláli lelkileg nagyon tönkre tesz
2019. nov. 4. 16:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Takarítóként attól függ, hogy hova mész. Gyárba, hotelba, magánemberekhez stb.

A gyári munka is nagyon tág fogalom.

Én a fizetés és a feladatok függvényében döntenék.

2019. nov. 11. 06:23
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
S.Z.A.R., ez kb mindent elmond róla. És még egészségromboló is hosszú távon. én 2 hónapig diákmunkáztam 4 gyárban is, de annyi elég is volt. Takarítói lehet hogy nyugisabb.
2020. ápr. 17. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!