Ti felmondanátok a helyemben? Vagy idővel könnyebb lesz?
Igazatok van, köszönöm a megerősítést, pont erre volt szükségem!
Kedves #7, én vagyok a lány, és nem írtam, hogy életem szerelmének gondolom (még ha úgy is érzem 😀), de nem is ez volt a kérdés. Mindent az idő faktor miatt írtam bele. Az, hogy vele találkozom, beszélünk, írunk stb, mind idő, ami eddig szabad volt. A munka szintén sok idő, ami eddig szabad volt. Sportolok is, hétvégente eddig gyakran hazajártam a szüleimhez, most ez is alig fér bele. De igazatok van, így van ez rendjén, majd belerázódok! Köszi! ☺️
#10 Az, hogy Őt megismertem, a lehető legjobb dolog ami történt az életemben, talán rosszul fogalmaztam meg, ezért félreérthető volt. A sulit eszem ágában sincs otthagyni, soha egy pillanatra nem fordult ilyen meg a fejemben. Őt pedig még annyira sem. Csak a munkán vaciláltam kicsit, de nagyon jókat írtatok, és tényleg egy nagyon jó munkahelyről van szó, nem hagyom ott. Köszi mindenkinek!
Ne add fel! Én hasonló cipőben voltam annak idején. Elkezdtem dolgozni, mellette megismertem a páromat (már 6 éve) és úgy éreztem semmire sincs időm. Mivel nekem fontosabb volt a tapasztalatszerzés illetve a pénz is jól jött akkortájt, így én Őt akartam elhagyni. Ám arra bíztatott, hogy megoldjuk, majd kialakulnak a dolgok és így is lett. Nem bántam meg, hogy nem hagytam ott a munkát, mert később kiváló referencia lett.
Szerintem egyelőre még ne add fel, várj pár hónapot hátha a munka is kevesebb lesz és majd kialakulnak maguktól a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!