Felmondanátok vagy sem?
Még korai lenne!
A 3 hónap próbaidő alatt ráérsz,akár az utolsó napon is!
Hát nem így kellett volna, hanem nyugodt hangnemben személyesen. Így lehet te húzod a rövidebbet sajnos.
A helyedben én várnék, meglátnám, mi lesz ebből.
Ez milyen munkakör? Sajnos ezt elcseszerintetted pedig te voltál a jobb pozícióban.
Elég lett volna higgadtan közölni a szituációt a főnököddel, aztán lehet hogy megkaptad volna morgós marci pozícióját.
Mindenképp beszélj a főnököddel, meséld el neki és mondd meg hogy ideges voltál mert új vagy.
Abbol nem is szokott jo kisülni amikor hülyék tanitanak be.
Nekem is volt olyan munkahelyem (eladpi), ahol a kollektiva minden sz.rnak kihozott, mindenért orroltak, a vezetö hülyét csinalt belölem olyanokkal hofy ötször is odaküldött Ugyanahhoz a vevöhöz h kerdezzem meg segithetek e. Ötször is megkerdeztem es köszönte nem kéri. Erre mégis kihoztak annak h en nem akarok segiteni.
Folyamatos stressz elnyomas.
Es nicsak. Ezutan kerestem masik allast kapasbol vezetönek tettek be, duplaztam a havi bevetelt, 3 honap alatt màr, ugy imàdtak a tulajok, hogy azota is varnak vissza.
Magyaràn nagyon nem mindegy a kollektiva sem abban, hogy valaki ki tud bontakozni es vérprofi lesz, vagy csak az utàlkozas megy.
En gyülölöm ha primitivekkel kell dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!