Ti felmondanátok egy ilyen helyről?
Ha van mas, ami biztos, akkor valts. A rossz legkor nagyon tudja mergezni az embert...
Sok sikert!
Évekig dolgoztam így. A munkámra figyeltem és kész, elvégre azért vagyok ott. Csak hozzám még a "vérszívók" se szóltak, mert rájöttek, hogy nincs fogás rajtam, illetve nekem is vannak beszólásaim. Úgyhogy a jó reggelt/sziasztok meg a mit kell csinálni jellegű megbeszéléseken kívül nem volt semmi kommunikáció. És monoton munka volt.
Túl lehet élni.
Döntsd el van e jobb, ott nem lesz-e ugyanez, és megéri-e anyagilag. Aztán tégy aszerint.
Nekem a közvetlen munkatársaim ilyenek, néha ha nem bírom, kitalálok valami feladatot és átmegyek más emeletekre. Ott szólnak hozzám, de nem az igazi.
Szerintem lehetne rosszabb is.
Esetleg vesd fel, hogy tartsátok csapatépítőt, kicsit próbálkozz, de ha nem megy, akkor váltani kell.
En megfigyeltem egyszer pl uj kollega hogyan illeszkedik be.
Folyamatosan feldobott önös témákat, pl a baratjaval megy moziba, nagyon beteg a nagyija, anyuja miket föz, panaszkodni is szokott fàj a hasa rosszul van, eleinte ki voltam rajta akadva hogy kit erdekel?!haggyon màr miközben ezerrel kell csinalni a kimutatàsokat meg stb panaszkodni plane nem ertettem hogy mer mikor a vezetesnek tettre kesz emberekre van szüksege plane probsidö alatt igy bemutatkozni hogy fàj a hasa mert megjön, ki voltam akadva az egeszen, erre mi törtent? Mindenki vele kezdett bratyizni jokat nevettek szünetben mindenki kereste a tarsasàgàt es megosztották vele bujukat bajukat is ekkor tudtam meg pl hogy a fönök nyakában inplantàtum van, es hatàsàra wellnesst kisebb összejöveteleket is kezdtek szervezni, egy idö mulva en is feloldottam vele mert lattam hogy szakmailag is nagyon ott van amugy es sokat segitett egy egy stresszes feladatbam is csapatjàtékoskent.
Szoval ha ez jarhato ut meselj neha egy egy elvetett mondatot magadrol nem kell litania ugy is lesz aki egy egy mondattal lereagalja, ahogy telnek a napok kibontakoznak a kapcsolatok. Nem kell semmit eröltetni csak el elvétve is elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!