Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetem szégyen az ha...

Szerintetem szégyen az ha valaki 22-23 évesen nem dolgozik?

Figyelt kérdés

Mondjuk ha esti tagozatra jár és mellette dolgozhatna, de nem teszi.

Kíváncsi vagyok a véleményekre.

2019. okt. 22. 23:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%

Régebben azt mondtam volna hogy igen szégyen meg ciki stb mert nekem dolgozni kellet már tizenévesen minden nyáron illetve sokszor év közben is.

De ha a szüleim úgy álltak volna akkor én se dolgoztam volna.

Nyilván ez család és ember függő mert ha magasak a szükségleteid (sok pénzt költesz el stb) akkor ne húzd le a őket még akkor se ha jól állnak anyagilag.

De ha nem vagy költekezős csak alap dolgok kellenek és abból se a legdrágább akkor szerintem teljesen okés hogy inkább tanulmányaira koncentrál az illető.

Egyébként ha valaki kéretlenül kezd el kötözködni vagy okoskodni azért mert te nem dolgozol akkor nyugodtan el lehet küldeni melegebb éghajlatra :)

2019. okt. 23. 17:29
 12/31 anonim ***** válasza:
80%

Akkor miért nem nappalira ment?

Nem ciki, ha a aki eltart azt nem zavarja ez a helyzet.

2019. okt. 23. 19:13
 13/31 anonim válasza:
56%

16 vagyok programozásal keresek, összesítve heti (hétvégén is) 24 órát dolgozók ez egy héten elosztva nem sok így normálisan tudok tanulni és havi 28.000 ft-t krersek

By:🙃

2019. okt. 24. 20:26
 14/31 anonim válasza:
*havi 24 órát nem heti... Bocs
2019. okt. 24. 20:28
 15/31 anonim ***** válasza:
68%

Nem szégyen, de érdemes kipróbálnod magad itt-ott.

Vagy alternatív megélhetési módban gondolkozni is lehet. Most építsd ki az interentes önműködő bizniszedet.

Jó, ha van egy kis anyagi függetlenséged. (vagy így is van? zsebpénz elég?)

Fentebb egy okoska: estiseknek nem jár diákmunka.

2019. nov. 6. 13:14
 16/31 anonim ***** válasza:
77%
Kezdd el kitalálni, megvalósítani magad addig is. Remek lehetőség.
2019. nov. 6. 13:14
 17/31 anonim ***** válasza:
75%

Miért lenne ,te életed azt kezdesz vele amit akarsz,aki azt írja hogy ciki az csak irigy.

Tényleg élj úgy ahogy szeretnél most a tanulásra koncentrálj utána meg munka.

Én is úgy csinálom mint te esti,és esti mellet néha van egy kis fusi munka.Én már megkaptam hogy gáz,de csupa olyan ember mondta aki 12 évesen már dolgozot és húsz éves korára nem csinált semmit hébe hóba dolgozik,szóval általában olyan emberek mondják akik vagy irigyek vagy sokal rosszabbak nálad ,ezért nem is kell velük foglalkozni.Van hat osztálya,csak irigyek azért mondják mert én tanulok nekik meg nem volt kedvük.

Tényleg a te életed azt kezdesz vele amit akarsz.

Szerintem most kell élvezni az életet amíg tudod,és ne foglalkozz senkivel.Én is sokat foglalkoztam mások véleményével egy időben, de csak depis lettem tőle,te ne tedd ne foglalkoz velük csak magadal.Huszas éveid hamar élmenek,pedig az a legszebb időszak az életedbe ,minden percét élvezd ki ,főképp amíg nincs gyereked,hid el ha most nem teszed nagyon meg fogod báni.Én a tini éveimet éltem úgy ahogy mások elvárták tőlem,és nagyon bánom mert rengetek időm elment,nem mehetem sehova ,nem taluhatam azt amit igazán szeretnék,depressziós lettem ,stb,és érzem menyi idő élment a semmire.Ne foglalkoz senkivel és semmivel éld az életed úgy ahogy szeretnéd.

Ne feled az elmúlt időt nem lehet bepotolni,vigyáz.

Én a helyedben sokat tanulnak,barátkoznák,és minden szabad időmben utaznák,vagy 35 éves korodig mert addig vagy fiatal utána már jön a közép kor,idősebb ember leszel és rájössz menyi dolgot hagytál ki az életedből.

2020. nov. 29. 13:04
 18/31 anonim ***** válasza:
43%
Igen
2020. dec. 1. 19:03
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jelent anyagi vagy egyéb problémát,akkor semmi gond.Én se dolgoznék ha nem lenne muszáj,csak a családomnak és a hobbiaimnak élnék.
2020. dec. 6. 18:59
 20/31 anonim ***** válasza:

Minek azt?

Van annál jobb dolgom is. 😂

2020. dec. 6. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!