Mit tennétek a hejemben?
Mondjuk ly-al írnám a helyembe szót -így.
Kezdésnek jó.
Képzelj engem, most megyek dolgozni, olyan gyárba ahol a gép amit pakolok sarokba van és tegnap senki nem szólt hozzám. :( , ha ma is ez lesz én felmondok, becsavarodok ha nem beszél velem senki.
Az nem lehet amúgy, hogy behízelgik magukat majd rajtad röhögnek három napig , most meg az új kollégán? Őt is kerülni fogják.
Mindenhol ez van.
Először kedvesek, kihuznak belőled mindent amit lehet, röhögnek rajtad, kerülnek, aztan majd vissza az egész.
Alapvetően úgy gondolom, hogy pénzt keresni járunk a munkahelyunkre, nem barátkozni. Nyilván jobb, ha jó a társaság és jól kijöttök, de én csak azért nem váltanék, ha amúgy jó a munka és a pénz.
Az emberek úgy is cserelodnek, majd elmennek a régik és jönnek újak úgyis.
Szerintem túlságosan ne foglalkozz ezzel.
A j/ly helyesírására meg keress rá, mielőtt leírod. Pár másodperc és idővel neg fogod jegyezni. Írásban sokkal komolyabban vesznek, ha nagyjából helyesen írsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!