Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennétek a hejemben?

Mit tennétek a hejemben?

Figyelt kérdés
Új munkahejen vagyok és a gond az hogy a munkatarsaim kezdetben nagyon kedvesek voltak úgy láttam hogy befogadtak aztán hirtelen egyik napról a másikra megvaltoztak . Hozzá teszem utánam jött egy új munkatars akivel sokkal többet beszélgetnek.

2019. okt. 22. 04:52
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Engem látványosan kerülnek. Meg örülnek hogy ha nem kell velem lenniük. Nem férfi munkatarsakrol van szó.
2019. okt. 22. 04:55
 2/18 anonim ***** válasza:
92%

Mondjuk ly-al írnám a helyembe szót -így.

Kezdésnek jó.

Képzelj engem, most megyek dolgozni, olyan gyárba ahol a gép amit pakolok sarokba van és tegnap senki nem szólt hozzám. :( , ha ma is ez lesz én felmondok, becsavarodok ha nem beszél velem senki.

Az nem lehet amúgy, hogy behízelgik magukat majd rajtad röhögnek három napig , most meg az új kollégán? Őt is kerülni fogják.

2019. okt. 22. 05:04
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindenhol ez van.

Először kedvesek, kihuznak belőled mindent amit lehet, röhögnek rajtad, kerülnek, aztan majd vissza az egész.

2019. okt. 22. 05:23
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
Munkahely. Helyemben. Szívesen. Csak hogy legközelebb ne égesd magad.
2019. okt. 22. 06:32
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően úgy gondolom, hogy pénzt keresni járunk a munkahelyunkre, nem barátkozni. Nyilván jobb, ha jó a társaság és jól kijöttök, de én csak azért nem váltanék, ha amúgy jó a munka és a pénz.

Az emberek úgy is cserelodnek, majd elmennek a régik és jönnek újak úgyis.

Szerintem túlságosan ne foglalkozz ezzel.

A j/ly helyesírására meg keress rá, mielőtt leírod. Pár másodperc és idővel neg fogod jegyezni. Írásban sokkal komolyabban vesznek, ha nagyjából helyesen írsz.

2019. okt. 22. 07:54
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a heLYedben végezném a dolgomat,mert munkaheLYre pénzt keresni járok.
2019. okt. 22. 09:58
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztos meglátták a helyesírásodat. Ilyentől én is elfordulok.
2019. okt. 22. 10:06
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a fenébe tudtad kétszer hibásan leírni, ha a kulcsszavak közt helyesen írtad?
2019. okt. 22. 10:26
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a kulcsszavakat kijavítja a rendszer...
2019. okt. 22. 10:35
 10/18 anonim ***** válasza:
Hát totálisan hidegen hagy, hogy egyedül dolgozok vagy többszáz ember között. Ahogy előttem is írták pénzt keresni járok nem haverkodni. Most a kinek mi a véleménye téma megint miért érdekelne? Nekem is van véleményem de az sem érdekel senkit, csak követem a világi példát ;)
2019. okt. 22. 11:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!