Mit csináljak, ha csicskáztat és terrorizál lelkileg a kollegám?
Majd onnantól nézd levegőnek s akkor dobj oda neki pár szót, mint valami csontot, ha melóval kapcsolatba kell egyeztetni vagy valami.
Hidd el durván hatásos, ha tudod kezelni.
Már nem aktuális, de aki olvassa és hasonló történt vele, annak hátha segít.
Nem voltam szerencsére hasonló helyzetben és függ a szituációtól is, hogy hogyan kéne vagy nem kéne reagálni, de ha a munka terén az ő feladata megcsinálni valamit vagy ő is meg tudja csinálni, egész egyszerűen megmondanám, hogy csináld magad, szerintem te is meg tudod.
Ha pedig hosszabb ideje ez tart és a magam részéről hiába nem foglalkoztam vele és átnéztem rajta, nem hagyta abba, ha gáz ha nem, igenis szólnék a főnökömnek, hogy nem vagyok hajlandó vele együtt dolgozni.
Ilyen viszont már volt velem, nevetséges és 0 munkamorál, felfogóképesség, logika, kitartás jutott a kollégámnak, emellett amit csinált munka az egyenlő volt a semmivel, állandóan halom plusz munka volt javítani. Hiába közöltem, hogy mit hogyan kell, elmagyaráztam, egyik fülén be, másikon ki szituáció volt.
Emberileg mondjuk nem volt bajom vele, de besokalltam, így szépen ezeket pontról pontra bizonyítékokkal alátámasztva vittem a főnökömnek.
Nemrég óta került át hozzánk cégen belül, nem kellett 8 hónap és repült a cégtől, ahol egyébként (mai napig nem értem hogyan) 13 évig dolgozott.
Szóval ha megadtad neki a lehetőséget, hogy változtasson, próbáltál vele beszélni, hogy most ez mire jó, minek kell csinálni és semmi, igenis akkor a főnök csapjon szét, ha elég tökös (már bocsánat a kifejezésért), különben szerintem ezt tovább lehetne vinni.
nekem is volt ilyen, sajnos szövetségeseket is gyűjtenek ezek főnökök és magasabb beosztású kollégák között.
nekem csak az segített, hogy egy csoda folytán már nem dolgozunk együtt, magától megoldódott pár hónap alatt, amúgy felmondtam volna. nem lehetett bírni, én új voltam, nem ismertem senkit, ő meg mindenkinél már korábban benyalta magát. nem is hittek nekem akkor se, amikor magát buktatta le, hogy mekkora gonosz söpredék. azt mondták, én provokáltam ki :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!